Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:52 | November 30, 2016

rosa ögonskugga

IMG_6343

Jag är riktigt hooked på rosa ögonskugga för tillfället!

Hej vänner!

Idag har vår nya bloggdesign lanserats här på Metro Mode, vad tycker ni? Jag älskar att headern är större och att bakgrunden är helt vit. Jag är så nöjd, jag har endast lite synpunkter om störande annonser som ni kanske har märkt i inläggen och vår tekniker ska kika på det här och förhoppningsvis kan vi ändra det så fort som möjligt.

I kväll ska vi ju äta middag tillsammans med pappa och Mattias familj på Bardot. Det ska bli så mysigt! Jag har varit ganska nedstämd idag, å ena sidan för att min migränmedicin fortfarande sitter i och jag brukar bli lite deppig av den, men också för att det idag skulle vara min storebrors 32-årsdag.

Jag önskar att jag kunde beskriva med några rader för er hur det känns men det går inte. Egentligen har det här varit en bra dag, jag har varit på en mysig lunch med Asos och det verkar som att jag har fått in ett jätteroligt samarbete i januari men ändå känns det som att just idag så är hela universum emot mig.

Jag sluddrar när jag pratar, jag häller vatten utanför glaset och går in i allt och alla. Vanliga Linn hade tagit med datorn hem och suttit och jobbat ett par timmar till innan vi ska på middag men idag längtar jag bara efter att få slå igen datorn och lämna den här på kontoret. Jag ska lägga mig i soffan när jag kommer hem och bara stirra rakt upp i taket tills jag ska gå på mitt yogapass och få rensa tankarna lite. Det ska bli så mysigt med familjemiddag i kväll, jag behöver verkligen det!

Ha en fin kväll hjärtan, jag hoppas att i morgon blir en bättre dag!

 


10 kommentarer10 kommentarer om “rosa ögonskugga”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill bara skicka en kram och en stor dos kärlek. <3 Kram Ida

  Reply
 • Tack fina Ida, det betyder så mycket <3

  Reply
 • Jobbigt med sånna dagar, men jag lovar att imorgon eller i övermorgon blir en bättre dag utan en massa ångest som molar i kroppen. Kram!

  Reply
 • Jag mår redan mycket bättre <3 Tack för din fina kommentar Ellen och för ditt stöd. Massa kramar!

  Reply
 • Kara Linn,

  Min pappa gick bort 3 dagar innan din mamma. Jag har inte velat dela detta men har foljt din blogg sedan dess. Vi ar exakt samma alder. Kom in har lite av en slump. Jag forstar verkligen vad du gar igenom och jag ar sa glad att du har pappa och jag har mamma kvar. Bade din mamma och bror ar sa stolta over dig, det vet jag och Dom kommer alltid vara en del av dig. Ha sa trevligt ikvall ska du se att med tiden blir allt battre. X

  Reply
 • Hej <3 Tack för din kommentar, för mig betyder det så mycket att du delar med dig! Jag hoppas att du mår så bra det går efter förlusten av din pappa. Jag skickar en massa kramar och styrka! <3

  Reply
 • Hej Linn!
  Jag har följt dig i flera år på bloggen. Du framstår som en genuint god människa. Livet är så himla orättvist. Och det är okej att känna <3 massor med kärlek till dig!
  /trogen bloggläsare

  Reply
 • Hej Elin! Åh tusen tack för de fina orden, det värmer verkligen. Jag mår bättre idag och som du skriver så får man låta det vara ok att ha skitdagar ibland. Även om det är jobbigt. Ha en fin torsdag! Kram <3

  Reply
 • Ta hand om dig ?

  Reply
 • Tack fina du <3 Ha en fin dag!

  Reply