Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:54 | November 29, 2016

in the bath

Update: Jag fick migrän efter lunch, jag får ju som ni vet synbortfall när jag får migrän så jag fick ta medicin och gå hem och lägga mig och jag har varit helt däckad sedan dess. Jag försökte sätta mig och jobba nu men det går inte så vi hörs i morgon istället finingar! Jag ska mysa ner mig framför en film nu och försöka somna tidigt!

One&Only the palm room

Badrummet i vårt rum på One&Only the Palm var helt magiskt! 

God morgon tisdag!

Jag har precis kommit in till stan från landet, lämnat av väskorna hemma i lägenheten och nu är jag på kontoret. Jag har bara en liten stund här sedan ska jag kila ner i Tunnelbanan och åka ut till Kungsholmen där jag ska till Polisstationen och göra ett nytt pass. Vi har fortfarande inte bestämt oss riktigt angående vår resa vid årskiftet men mitt pass går ut i juni 2017 och i vissa länder måste ju passet vara giltigt i sex månader från utresedatum så det är lika bra att fixa det nu.

Efter det ska jag tillbaka till kontoret, träffa Liv, jobba som en galning med allt som har deadline den här veckan och i kväll ska vi beställa en ny matta till vardagsrummet på landet. Jag hoppas jag hinner hem i tid till mitt yogapass och sedan tänkte jag gå ner i källaren och hämta upp våra adventsljusstakar och julpynt. Vi missade ju första advent så jag börjar bli lite stressad nu, jag älskar ju julen och vill hinna njuta av den så mycket som möjligt innan den är över, haha.

Ha en fin tisdag så hörs vi i eftermiddag! 

Puss och kram!


10 kommentarer10 kommentarer om “in the bath”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Ditt hår är alltid så himla fint på alla bilder. Skulle du kunna göra en video eller skriva hur du stylar ditt hår från att det är nytvättat? Tack!

  Reply
 • Tack för tipset! Det kan jag absolut göra!

  kram

  Reply
 • Vad äter du för migränmedicin? Jag får hemsk migrän när jag varit/är stressad och har inte hittat någon som funkar bra. Får jag det nu tar jag en citodon och en tablett mot åksjuka (blir otroligt illamående annars) men det är knappt det hjälper, jag kan stå upp om jag måste men inte mer än så..

  Reply
 • Jag äter Zomig, jag har aldrig testat någon annan då jag är rädd att det inte ska hjälpa så jag får tillbaka synen direkt. Zomig hjälper mot det, jag får tillbaka synen på en halvtimme men däremot så mår jag dåligt resten av dagen, och känner mig alldeles bakis dagen efter så jag skulle inte rekommendera dem tyvärr <3 Fråga din läkare, förhoppningsvis finns det lite svagare varianter som man inte mår så dåligt av. Kram

  Reply
 • Krya på dig 😉
  Jag har en fråga.
  Vilket flygbolag reste ni med när ni åkte till Dubai?
  Vilka alternativ fanns som sittplats? Extra benutrymme och sånt…
  Kram
  Deniz

  Reply
 • Hej Deniz! Tack 🙂 Vi reste med Norwegian, bokar man långt i förväg kan man få tag i platser med extra benutrymme. Däremot landar man sent på natten och reser ofta hem sent på natten när man flyger med Norwegian till och från Dubai. Emirates har lite bekvämare flygtider men när vi skulle boka så var Emiratesbiljetterna 15000 kr dyrare och det kändes inte värt det! <3 Kram

  Reply
 • Hej! Känner att jag måste tipsa dig om sumatriptan. Hjälper mig hur bra som helst i alla fall och den enda biverkningen jag känt av är trötthet 🙂 om jag inte låtit bli att äta, då kan det hända att illamåendet kommer.. Vet hur jobbigt det är med migrän och att den alltid kommer när en stressig period är över och man längtat efter att njuta och pusta ut. Kram!

  Reply
 • Men åh tack för tipset, hur visar sig din migrän? Har du också synbortfall? Jag ska prata om Sumatriptan med min läkare och se vad han säger. kram

  Reply
 • Jag får också synbortfall ibland, men oftast börjar det som ett tryck i högra tinningen som sedan eskalerar. Så oerhört jobbigt. När anfallen har hunnit bryta ut helt fungerar bara zomig nasal (en slags nässpray) men den framkallar en känsla av kolsyra i huvudet, haha. Känner med dig och hoppas din migrän blir bättre! Min blir värre när jag äter dåligt, dvs mycket socker och gluten, samt när jag tränar dåligt. Bit ihop, snart är det ny vecka och nya tag! 🙂

  Reply
 • Åh jag har hört om Zomig Nasal, köper du den receptfritt eller skriver läkaren ut till dig? Den kanske är bättre än mina Zomigtabletter som jag mår så dåligt av? <3 Tack för peppen och din fina kommentar Sara. kram och har en fin måndag och vecka!

  Reply