Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:41 | November 28, 2016

vecka 48

IMG_4881 IMG_4882

veckans planer:

Den här veckan är fullspäckad! Jag har flera samarbeten att förbereda och fota, i morgon ska jag iväg och göra nytt pass. Jag upptäckte att det går ut om sex månader och en vecka så det var ren tur att jag kom till Dubai, hade det varit mindre än sex månader kvar av giltighetstiden så hade jag inte fått komma in i landet, puh! Jag och pappa ska äta lunch i morgon och sedan ska jag till kontoret. Så mysigt, jag har verkligen saknat kontoret nu när jag har varit borta. Jag och Daniel får klara oss själva den här veckan för Michaela och Petra är på Hawaii och har det bra. På onsdag ska jag och Liv på lunch med Asos sedan på kvällen ska pappa, jag, Mattias och hela hans familj (bara vuxna) ut och äta på Uffes nya restaurang Bardot. Jag har redan varit där några gånger och älskar det! Jag ska försöka ta lite bilder så ni får se! Jag har en massa roliga och intressanta luncher inplanerade och i helgen åker vi ut till landet med några kompisar! Härlig vecka!

veckans bästa:

Att jag får ligga och jobba i sängen här ute på landet idag. Eftersom vi landade så tidigt så åkte vi ut här och vilade lite när vi kom hem i morse. Pappa och Charlie har bott här hela helgen så idag ska vi laga middag tillsammans och sova över och så åker vi in till stan tidigt i morgon bitti.

veckans sämsta:

Hallå! Ni vet att jag inte gillar att klaga på er, ni är fantastiska! Och den senaste tiden har ni verkligen skämt bort mig med så mycket respons och kommentarer. Förra veckan var ni däremot oerhört tysta och jag saknar er verkligen! Jag hoppas att vi kan vända den här veckans sämsta till veckans bästa tillsammans!

veckans mest intressanta: 

Det är jag alldeles säker på kommer bli min onsdagsmorgon, då ska jag nämligen på frukost hos Reklamombudsmannen, det har jag sett fram emot. En kvinna från RO var ju och föreläste när vi hade after work med alla bloggarna på Metro Mode och vi fick så mycket bra information men det finns mycket mer. Jag är nästan klar med ett inlägg där jag tänkte berätta mer för er om hur man arbetar på rätt sätt med reklammärkning i en blogg men jag har några frågor jag vill ha svar på först sedan kommer inlägget upp här i bloggen. Jag lär mig något nytt hela tiden och jag älskar att bloggbranschen fortfarande är så pass ny och föränderlig, det händer så mycket och jag älskar det!


8 kommentarer8 kommentarer om “vecka 48”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här