Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:38 | November 28, 2016

Monday uniform

jeans suitIMG_7234jeans kostymlinn herbertssonIMG_7243

kavaj i jeans SanneAlexandra här (affiliatelänk) // bootcut jeans Sanne Alexandra här (affiliatelänk) // väska Celine // boots Billi Bi

Hej på er! 

Vi är hemma på svensk mark igen, lite trött efter nattens flygresa men så mysigt att vara hemma igen. Förra måndagen när jag och Liv bl.a. var på lunch hos tjejerna på COS så sprang jag runt i den här magiska jeansutstyrseln. Jag älskar ju fortfarande matchande set och en riktigt snygg suit borde alla ha i sin garderob. Den här känns helt rätt att ha på kontoret men är ändå lite annorlunda eftersom den är i jeans. Bra jobbat Sanne, jag älskar den!


2 kommentarer2 kommentarer om “Monday uniform”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • hej! älskar din blogg! funderar på att investera i jeanskavajen också. hur är den i storlek? får jag fråga vilken storlek du har?
    kram

    Reply
  • Tack, vad roligt! Jag tycker den är normal i storleken, jag har alltid S eller M upptill då jag får panik om det blir för tajt upptill, nedtill är jag tvärtom. Där vill jag ha så tajt som möjligt, haha. Men jag har storlek 36 i jeanskavajen och gillar att den går ner lite.

    Reply