Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:53 | November 27, 2016

inredningsdetalj tidningsställ

IMG_7115 IMG_7120 IMG_7112 IMG_7121

Jag älskar vårt nya tidningsställ från Granit!

Hej söndag!

Jag har lyckats göra något med mitt minneskort så jag kan inte lägga över mina bilder i kameran till datorn. Jag kan lägga över bilder via wifi till mobilen så att jag kan uppdatera Instagram med bilder från Dubai så ni får följa mig där istället och jag heter @linnherbertsson. Jag lägger även upp en hel del Insta Stories härifrån som ni kan kika på!

I morgon är vi hemma igen och då kan jag använda min kamerasladd istället för att föra över bilder. Jag älskar förresten vårt nya tidningsställ (eller tidningshängare kanske jag borde kalla det?) från Granit. Mattias älskar det också och jag funderar på att köpa fler till landet nästa gång jag har vägarna förbi.

Det är så trevligt med lite tidningar i gästrummen som gästerna kan läsa innan de somnar. Tidningsstället passar ju alldeles utmärkt till den grå fondväggen jag målade i vårt arbetsrum/gästrum, vi får se om det passar lika bra till vita väggar.

Vår sista dag här i Dubai tänkte vi ägna åt shopping, vi ska bara äta lunch först, sedan checka ut och ta en taxi till Dubai Mall. Jag ska leta julklappar och se om jag hittar ett fint skärp. Vårt flyg går sent i kväll så vi hinner med en sista middag här på hotellet innan vi åker till flygplatsen!

Ha en fin söndag hjärtan!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här