Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:52 | November 25, 2016

hotellfrukost och lite tankar kring välmående

IMG_6975

Lata dagar vid poolen efter en lång hotellfrukost, hur härligt?

Jag vet inte om ni minns att jag skrev att jag lovade mig själv att inte resa lika mycket i år som jag gjorde under år 2015. Jag tappade lite suget efter så mycket resande både i jobbet och privat och det finns inget värre än att leva “drömlivet” men inte riktigt kunna njuta av det. Så kände jag lite när jag packade min väska inför vår Mauritiusresa i december förra året, därav mitt löfte till mig själv att helt enkelt resa mindre!

Jag ville få tillbaka mitt resesug igen och min strategi med mindre resor har verkligen fungerat. Jag njuter varenda sekund här i Dubai och ser fram emot att planera vår kommande vinterresa. Jag är glad att vi bara har fyra dagar i Dubai den här gången (vi brukar ju vara här i minst en vecka) för nu räknas varje stund. Det tog emot i våras när jag tackade ner till resor till bl.a. Key West och Argentina, men nu känner jag att jag gjorde helt rätt val för mig själv och mitt välmående.

Efter all sorg och det jag gått genom så behövde jag något annat än att konstant vara på språng, jag behövde ett kontor jag trivs att gå till, vardagliga rutiner, att få jobba utan avbrott, träna, hänga med mina vänner och så tror jag att vårt lantställe är en stor anledning till varför jag har mått mycket bättre den sista tiden. Att få komma bort men att samtidigt känna sig som hemma!

Aja, lite fredagstankar bara! Nu ska vi gå en promenad och sedan njuta av vad den här dagen har att erbjuda, läs: lugn och ro, poolhäng och en bra bok! Jag är så tacksam för varje minut jag har här tillsammans med min älskling och det känns så himla bra. Ha en fin fredag så länge!


2 kommentarer2 kommentarer om “hotellfrukost och lite tankar kring välmående”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur ser du på att turista i ett land där våldtäkt är en kriminell handling-för offret!?
    Där kvinnliga våldtäktsoffer( bl.aven engelska) nu sitter åtalade för äktenskapsbrott och endast blir friade om våldtäktsmannen erkänner eller 4 män kan bedyra att våldtäkten skett. Känns det tryggt och bra att turista där? Känns det som ett ställe du vill främja?

    Reply
  • Hej My! Jag står så klart inte bakom de lagar och regler som finns i Dubai, men som jag skrev som svar i föregående kommentar så tror jag inte att lagar, regler och villkoren för människor i länder som turister skulle bojkotta på något sätt skulle bli bättre av en bojkott.

    Reply