Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:51 | November 24, 2016

mitt senaste vintagefynd

IMG_2305IMG_2312

Mitt senaste vintagefynd är de här kilklackarna från YSL!

God morgon från Dubai! 

Hur mår ni idag? Jag mår så bra och ska snart skutta ner till frukostbuffén innan vi lägger oss vid poolen. Jag ville bara visa er mitt senaste vintagefynd som jag gjorde i Biarritz i somras. Det var när jag och Maria var lite trötta på butikerna i centrum som vi chansade och gick ner på en ganska öde bakgata. Där hittade vi en lite second hand-butik som bara sålde fina märken och i skyltfönstret stod de här godbitarna.

De satt som en smäck och jag betalade en tredjedel av priset av vad de har kostat och detta trots att de var helt oanvända. Jag älskar när man gör sådana fynd! De har fått följa med hit till Dubai och jag ska ta någon bild på dem här så att ni får se hur de ser ut på. Det kanske inte syns på bilderna men YSL-loggan är liksom invävd i mönstret lite diskret där fram, så fint!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här