Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:12 | November 21, 2016

vecka 47

IMG_4845

veckans planer: 

Jag sitter på kontoret och planerar min vecka as we speak. Det blir en kort och intensiv jobbvecka här hemma, med en lunch på COS idag, jag och Liv ska fota outfit, i kväll måste jag packa och styra upp en massa saker hemma. I morgon kommer hela min dag ägnas på kontoret framför datorn, jag ska svara på en massa mail och förbereda några samarbeten och på kvällen kommer pappa med tåget till Stockholm, så mysigt! Då ska vi umgås med honom hela kvällen och åka ut till landet och visa honom vad som har hänt där sedan han var i Stockholm sist. På onsdag ska jag starta morgonen med en frukost där vi ska kika på Sara Bidermans smyckeskollektion som hon släpper i samarbete med CU Jewellery. Sedan blir det några timmars jobb fram till lunch innan jag och pappa hämtar upp Mattias på kontoret och så kör pappa oss ut till Arlanda. Resterande del av veckan spenderar vi nämligen utomlands, det ska bli så härligt!

veckans måste:

Jag måste packa, köpa lite grejer till Charlie som pappa behöver när han ska passa henne ute på landet, förbereda inför några bloggsamarbeten som ska göras i december och det viktigaste av allt, jag MÅSTE till Nespresso och köpa kaffekapslar till pappa som han kan ha ute på landet, annars kommer han bli så besviken, haha!

veckans bästa:

Den här veckan är utan tvekan det allra bästa att jag och min älskling ska åka till Dubai och njuta av solen och värmen. Fyra dagar på One & Only the Palm och just nu är planen främst att ligga vid poolen eller på stranden och läsa böcker. På kvällarna bli det lite restaurangbesök och så ska vi en sväng till Dubai Mall och köpa julklappar. Utöver det ligger all fokus på mys och att bara få vara tillsammans!

veckans sämsta:

Jag blev krasslig redan i torsdagskväll och det är därför det har varit lite dålig uppdatering här i bloggen. Jag var alldeles sänkt i fredags men tack och lov mådde jag lite bättre på lördagen och då fick vi besök på landet av två vänner och deras tre barn. Som ni förstår så var det fullt ös, vi åkte fyrhjuling, tände brasa, lekte med Charlie, gjorde varm choklad, lagade middag, kollade på film och hade sleep over. Världens mysigaste helg! Däremot känner jag idag att min förkylning inte riktigt vill släppa taget trots att febern är borta. Planen är att dricka mycket juice och ingefära och hoppas att det snart går över!

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.