Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:48 | November 15, 2016

en kväll tillsammans med Lee

IMG_1489 IMG_1494IMG_1210IMG_1366 IMG_1267-1IMG_1479IMG_1276 IMG_1207 IMG_1546 IMG_1258 IMG_1208 IMG_1299IMG_1364

Här kommer lite bilder från Jossans middag med Lee förra veckan!

Vi hade en så mysig kväll förra veckan när Josefin bjöd in till middag under en av kvällarna då snökaoset var som värst. Det gick knappt att ta sig fram på gatorna och inga taxibolag tog emot beställningar så det slutade med att vdn på Lee tog sin bil och hämtade upp oss en efter en, släppte av oss och åkte sedan och hämtade upp nästa gäng. Så himla gulligt och jag älskar företagskulturen när vdn rycker in som räddaren i nöden. Mysigt!

När vi alla till slut var på plats så åt vi en jättegod middag från Hawaii Poké och cup cakes till efterrätt. Vi fick kika på Lee’s nyheter för SS17, jag har hittat ett par nya favoritjeans som ni ska få se och vi satt kvar en bra stund efter middagen och snackade.

Jag är så glad att jag får spendera kvällar som dessa med så många häftiga tjejer. Vi pratar mycket om vår bransch, utbyter erfarenheter och peppar varandra i att ta för oss och bli ännu bättre. Majoriteten av oss driver eget och även om det kanske inte märks så tydligt utåt så lever vi alla i en verklighet där vi varje dag måste kämpa för vårt egna värde och stå upp för oss själva i diverse olika förhandlingar och situationer.

Och varje gång jag får hänga med alla min underbara vänner och bloggkolleger (jag hade kunnat skriva en lång kärleksförklaring till varenda en av dem) så känner jag mig så peppad men också övertygad om att vi alla har världens roligaste jobb, i en bransch som är under konstant förändring.

Tack till bästa Jossan och Lee för en magisk kväll!

 

 

 


6 kommentarer6 kommentarer om “en kväll tillsammans med Lee”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vart är din fina off-shoulder tröja ifrån?! 🙂

  Reply
 • Tack 🙂 Den kommer från Nelly! Kram

  Reply
 • Tack för att du komma fina du <3 Ses ikväll!!!! 🙂

  Reply
 • Jag som ska tacka gulle! Ja, så mysigt! Ses i kväll <3 Puss

  Reply
 • Hej Linn! Jag har en fundering eftersom jag inte alls vet hur bloggbranchen funkar även om jag älskar att läsa bloggar. Din är en favorit 🙂 Det är hur sånna här event funkar. Det verkar ju väldigt trevligt att gå på, men förutom det får du och andra bloggare också betalt för att gå på dem? Eller är det bara värdinnan som håller i dem som får betalt?

  Tack för en trevlig blogg!

  Reply
 • Hej Rebecca! Tack för din kommentar! Vad bra att du frågar! När man är värdinna och håller i ett event så får man betalt, går man på event så får man inte betalt, utan det gör man för att man tycker det är roligt och för att kanske stötta sin vän som håller i eventet! Ha en fin dag! Kram

  Reply