Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:40 | November 8, 2016

afternoon tea och målarkurs

SH-Diplomat-1400px-JPEG--(45-of-166)SH-Diplomat-1400px-JPEG--(94-of-166) SH-Diplomat-1400px-JPEG--(96-of-166)SH-Diplomat-1400px-JPEG--(7-of-166) SH-Diplomat-1400px-JPEG--(89-of-166)SH-Diplomat-1400px-JPEG--(49-of-166)SH-Diplomat-1400px-JPEG--(60-of-166)

Här kommer lite bilder från Petras afternoon tea i fredags!

Jag avslutade min arbetsvecka i fredags på bästa tänkbara sätt, nämligen med att kila ner till Hotell Diplomat på Strandvägen för afternoon tea med en massa bloggvänner som Petra anordnade tillsammans med Friggs och Sally Hansen. Jag fick träffa Margaux första gången sedan nyheten om hennes graviditet och vi babblade så klart på om det under hela afternoon tean.

Efter en mysig catch up så gick vi upp till loungen där Clara Hallencreutz lärde oss hur vi skulle tänka kring målning. Om jag inte missuppfattade Clara helt så var budskapet egentligen att släppa alla tankar och bara köra på. Vi fick göra olika övningar där vi skulle måla av varandra på 60 sekunder, måla av Petra med fel hand (vänster i mitt fall) och det här ledde till många skratt och det var så kul att se hur kreativa alla var när vi sedan skulle måla vår canvas med temat “color your life”.

Jag har som sagt inte målat på allvar sedan i gymnasiet! Då valde jag t.o.m. Bild & Form 2 som extrakurs, så kul tyckte jag att det var. Men när jag började blogga var det en period då alla kändisar och bloggare helt plötsligt skulle bli konstnärer och jag antar att jag tröttnade då. Det var kul att testa på att måla igen i fredags och det är nästan lite terapeutiskt men jag känner fortfarande att det inte är något för mig, men vem vet, jag kanske hittar tillbaka till det någon gång  i framtiden!


2 kommentarer2 kommentarer om “afternoon tea och målarkurs”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här