Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:50 | November 7, 2016

vecka 45

IMG_2026

veckans planer

Den här veckan innehåller lite av varje, måndag och tisdag blir all in jobb, blogg och förberedelser. Det kommer bli en del resor framöver (det var länge sedan känns det som) så jag har en hel del att kryssa av den här veckan. Jossan har en middag på onsdag och efter den ska vi på releasefest för Angelicas klädkollektion som hon har gjort för Bikbok, så onsdagskvällen ser ut att bli en riktig höjdare. Jag har ett styrelsemöte, mitt veckomöte med Liv, hinner vi på torsdag ska vi även filma lite och så blir det en hel del lunchmöten. Det är ingen ovanlig vecka med andra ord men i magen känns det som att det kommer bli en riktigt bra vecka.

veckans bästa

Den här veckans bästa kommer definitivt bli helgen men jag kommer berätta mer om den när det närmar sig!

veckans sämsta

Får man vara så jobbig och skriva att ingenting är veckans sämsta? Det känns som att både jag och vänner/familj i min närhet är inne i ett så otroligt bra flow just nu. Det händer så mycket spännande och fantastiska saker i allas liv. Det glädjer mig något oerhört och jag känner mig lycklig och balanserad. Jag kanske jobbar liiiite för mycket, det skulle vara det enda, men allt är bara så roligt just nu! Jag har så mycket inspiration och idéer som jag vill göra om till verklighet!

veckans “det här ser jag fram emot”

Dubai! Jag och Mattias åker på en långweekend till Dubai om två veckor! Jag vet inte om ni minns men senast vi skulle dit så tappade Mattias sitt pass så jag åkte ensam tillsammans med Stina och Kristian. Vi hade en fantastisk resa vi tre och de tog så bra hand om mig, haha, men jag och Mattias skulle stanna kvar ett par dagar längre bara vi två. De hotellnätterna var tyvärr inte avbokningsbara men vi fick skjuta upp dem. Nu ska vi alltså nyttja de två hotellnätterna och har bokat ytterligare två nätter så det blir totalt fyra nätter på One & Only the Palm. Det ska bli så otroligt mysigt att åka iväg bara vi två!

veckans kärlekshälsning

Det här kommer kanske låta lite konstigt för några av er men jag skulle vilja skriva en liten kärlekshälsning till min mamma idag. Mamma var en så otroligt stor del av min blogg förut, både innan hon gick bort men även något år efter. Jag startade ju en Rosa Bandet-insamling till minne av mamma som ni hjälpte mig så mycket med (helt galet att vi samlade in över nästan 110 000 kronor tillsammans, minns ni?) och jag skrev ofta om min sorg och saknaden efter henne här i bloggen i över två år efter att hon hade gått bort.

När mamma var i livet så var hon dessutom min mest trogna bloggläsare. Hon kunde ringa mig och berätta att någon hade skrivit en elak kommentar redan innan jag hade hunnit läsa den själv. Det här har jag nog aldrig berättat för er men hon använde dessutom ett smeknamn när hon skrev kommentarer i bloggen för hon ville inte att det skulle se löjligt ut att min mamma lämnade gulliga kommentarer i kommentarsfältet stup i kvarten. Jag saknar de kommentarerna, extra mycket idag faktiskt! Och det känns både lite skönt men också lite konstigt att hon nu tre år senare inte är en lika stor del av den här bloggen längre, den här bloggen som hon älskade så mycket. Mamma tyckte väldigt mycket om er läsare också ska ni veta, hon pratade ofta om hur ni förvånade och överraskade henne med era kärleksfulla och kloka kommentarer till mig.

Så idag ville jag helt enkelt skriva en liten kärlekshälsning till min mamma här i bloggen! Mamma finns med mig varje stund, varje dag och jag ville skriva några rader om henne här i bloggen igen! Jag önskar att jag kunde säga att mamma är med mig på ett bra sätt nu när det har gått så pass lång tid sedan hon gick bort, men jag sörjer henne fortfarande något otroligt och saknaden upplever jag nästan som att den bara växer för varje år som går.

Och ibland slår det mig, att om jag fick prata med mamma igen och berätta för henne hur dåligt jag har mått sedan hon försvann, då skulle hon bli så otroligt ledsen. För det fanns inget värre mamma visste än när jag eller min bror mådde dåligt! När de tankarna sköljer över mig så känner jag mig konstigt nog mycket starkare igen. Jag samlar ihop mina tankar och känslor och ser fram emot vad livet har att erbjuda idag, det här fantastiska livet som min älskade mamma gav mig!


16 kommentarer16 kommentarer om “vecka 45”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • jättefint skrivit! kärleken är så vacker. Din mamma är super stolt över dig , det är jag säker på 🙂 stor kram!

  Reply
 • <3 Kram och tack för din fina kommentar!

  Reply
 • Finaste Linn! Dina varma ord om din mamma gör mig rörd till tårar. Det hände även att hon ringde mig o ville prata om något inlägg som du skrivit,alltid med kärlek o stolthet i rösten?
  Kram o var rädd om dig //Tina

  Reply
 • Åh tack för din kommentar Tina och att du berättar om dina minnen med mamma, det betyder så mycket. Jag hoppas ni mår bra! Kram <3

  Reply
 • All kärlek till dig du starka kloka och fina människa!

  Reply
 • <3 <3 <3 Tack för din fina kommentar Gabriella!

  Reply
 • Din relation till din mamma är något av det finaste jag sett? Hon är superstolt över dig, d är jag säker på?

  Reply
 • Tack Saba för din fina kommentar <3 Kram

  Reply
 • Jag har inte läst din blogg så länge men jag blir alltid varm och glad av dig och din energi. Kram, hoppas du får en underbar vecka! 🙂

  Reply
 • Åh tack Kristina, det betyder så mycket att höra och jag är glad att du har hittat hit till min blogg. Kram och ha en fin tisdag! <3

  Reply
 • Det var väldigt fint det du skrev om din mamma och trots att jag inte följer din blogg varje vecka så har jag förstått att ni hade en fantastisk relation. Jag önskar att jag hade en sådan relation med min mamma när hon levde! Kram

  Reply
 • Tack för din fina kommentar Jessica. Massa kramar <3

  Reply
 • Linn jag blir otroligt rörd av att läsa det här. Vad fint av din mamma att lämna kommentarer 🙂 log lite för mig själv när jag läste det.
  Jag har själv en jättebra relation till min mamma och dina inlägg får mig verkligen att tänka till ibland. Du har helt rätt i att din mamma skulle bli ledsen men jag är säker på att hon är stolt över dig och hur stark du är.

  Ha en fantastisk dag!

  Reply
 • Tack Emma <3 Det betyder mycket att du tar åt dig av min text och att den får dig att inte ta någonting för givet. Ta hand om din fina mamma och er relation och njut varje dag! Tack för din fina och stärkande kommentar. Kram <3

  Reply
 • Åh fina du <3 Jag förlorade min mamma för fyra månader efter några hårt kämpande år mot cancern. Min mamma var också mitt störta bloggfan <3 Att ha läst om hur du hanterat din sorg har varit skönt, man känner att man inte är ensam men usch fy fasen vad tufft det är. Ibland undrar man om det alltid kommer vara så här tungt.

  Det du skrev om hur din mamma skulle känna om hon visste hur dåligt du mådde i sorgen var en tanke som jag ska försöka ta med mig också för hur sjuk mamma än var så var hon alltid så orolig för mig även om det bara var en enkel förkylning jag drabbats av, så.. ville egentligen bara säga TACK. Kramar

  Reply
 • Hej Ida! Åh jag vet att du har följt bloggen länge och jag är så glad för att du brukar lämna avtryck här. Jag är så ledsen att höra om din mamma och att hon förlorade sin kamp mot cancern. Jag tänker på dig och skickar en massa styrka! Kram <3

  Reply