Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:17 | November 4, 2016

outside our office

IMG_6223d

Bilden har Liv tagit av mig precis utanför vårt kontor No18 på Birger Jarlsgatan!

Hej fredag!

Jag måste bara börja med att säga tack, tack till er läsare! Varje morgon jag går in på min blogg så möts jag av så mycket kärlek, tänkvärda kommentarer och pepp. Jag älskar när ni gör avtryck här i bloggen och jag svävar på moln!

Tack för alla er som tog er tid att tipsa mig om vinterresor och delade med er av era erfarenheter kring resmålen jag är intresserad av. Jag ska sätta mig efter lunchen och läsa genom varenda kommentar jag inte hunnit med!

Just nu måste jag säga att det lutar mest mot Tanzania/Zanzibar eller Hongkong/Filippinerna! Jag ska bara övertala min kära sambo också, hehe!

Idag ska jag först äta lunch med Stina och Lina på Riche, vi ska fira lite allt möjligt! Och sedan tänkte jag sätta mig på ett café och skriva lite. Skrivarfredag helt enkelt! Jag har så mycket tankar och idéer i mitt huvud som jag måste få ner i datorn.

I eftermiddag så är vi ett härligt tjejgäng som ska ses när Petra styr after work och så ska vi få, lyssna på den här, måla! Hur mysigt? Jag målade och ritade jättemycket i tonåren men har inte gjort det alls de senaste åren så det ska bli kul att se om jag fortfarande kan.

När jag är klar så kommer Mattias, Jonathan och Mikeala och hämtar upp mig så åker vi ut till landet. Vi tänkte spendera fredagskvällen framför en brasa med ett glas vin i ena handen och med den andra handen ska vi spela något roligt sällskapsspel!

Ha en fin fredag bästa ni!

Puss & kram!


13 kommentarer13 kommentarer om “outside our office”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt å höra! 🙂

  Reply
 • Hej Linn!

  Kan du inte svara på kommentarerna under inlägget “namast’ay in bed”??

  Reply
 • Det har jag gjort nu, ledsen att det dröjde. Kram <3

  Reply
 • Var kommer din blus ifrån? 🙂

  Reply
 • Från http://www.ellibeth.com 🙂 Kram

  Reply
 • Underbara bilder – du är så vacker 🙂
  Kram <3

  Reply
 • Men åh tack kära du! Kram <3

  Reply
 • Åh vad härligt. Vi var i daresalem Tanzania o sedan Zanzibar förra året. Jättehöftigt o annorlunda resa:-). Så otroligt vackra stränder där :-)?

  Reply
 • Tack för tipset Saba! Vi kikar på Tanzania och Zanzibar fortfarande så om det blir dit vi åker får du ge mig alla tips du har 🙂 kram

  Reply
 • Så vacker du är!!! Hittar inte kappan på hemsidan (som är så fin på dig) kan du länka om du hinner? 🙂 tack!

  Reply
 • Tack! <3 Åh den svarta jackan på bilderna ovan är från Zara men jag köpte den för flera år sedan så den finns inte längre tyvärr 🙁 det avr den du menade väl? Kram

  Reply
 • Tack för en jättebra blogg Linn! Vad har du för vinterjacka när det är som kallast i Sverige? Tänkte investera i en riktigt varm dunjacka och vill såklart att den ska vara snygg också. Några tips? (Min maxbudget är 8000kr).

  Reply
 • Hej Louise! Tack för din kommentar och vad kul att du gillar bloggen. Just idag tog jag på mig min Parajumper-jacka som är supervarm, det är ju så kallt ute. Men den kostar runt 9000 kronor så lite över din budget. Annars gillar jag Nakds utbud just nu, https://na-kd.com/products/jackets , de har både Hollies-jackor men också sitt egna märke till lägre priser om du inte vill lägga så många tusenlappar på en jacka. Hoppas du hittar något fint! Kram

  Reply