Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:02 | November 3, 2016

glöm inte handkrämen i vinter

i samarbete med Neutrogena

IMG_4628IMG_4603IMG_4745

Hej mina favoriter! 

Jag blev så glad när jag fick en förfrågan om ett samarbete med en handkräm för jag slarvar själv med att smörja in mina händer men i vinter har jag lovat mig själv bättring. Sedan vi skaffade lantställe är jag mycket mer utomhus och jag märker hur torra mina händer blir om jag inte smörjer in dem ordentligt. Kyla och väder är ju en bidragande faktor till åldrande hy så det är viktigt att skydda sina små händer.

Den senaste tiden har jag använt Norwegian Formula Hand Cream från Neutrogen som nu har kommit i en limited edition design och innehåller vattenfast återfuktning som mjukgör och skyddar händerna. Jag är så dålig på att använda vantar men ska införskaffa ett par omgående och det jag gillar med den här nya förpackningen är att den är liten. Jag vill ha en handkräm som inte tar så stor plats i handväskan och som är lätt att ta med sig nu när vi går mot kyligare tider.


2 kommentarer2 kommentarer om “glöm inte handkrämen i vinter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här