Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:19 | October 31, 2016

vecka 44

IMG_4798

veckans planer: 

Jag har haft en inspelning idag under förmiddagen för ett kommande samarbete och nu har jag precis kommit till kontoret. Michaela och Petra är i Miami och Daniel sitter på ett annat kontor idag men det passar bra att jag är ensam för jag ska sitta och skriva två texter hela eftermiddagen. Det är deadline i kväll så jag stannar här tills jag är klar!

Annars ska jag bara jobba i kapp det jag inte hann med förra veckan eftersom det var många event och annat kul. Det enda jag egentligen har bokat in den här veckan är en after work och middag med min älskling Cecilie, en lunch med Martin och en kaffe med en bekant. Det var ganska avsiktligt förra veckan att jag inte bokade in en massa möten och event den här veckan eftersom den förra var så intensiv.

Jag planerar många myskvällar hemma i soffan den här veckan, jag ska läsa, fixa lite med mitt mediakit, beställa lite fina kläder inför Dubai och kolla på möbler till sovrummet på landet. En date night med Mattias blir det också för det hann vi inte med förra veckan, han ska välja restaurang så det ska bli spännande att se vart vi ska.

veckans måste: 

Den här veckan har jag inte direkt några måsten bortsett från min deadline idag. Det känns som att jag har levt i ett jobbvakuum de senaste veckorna med långa dagar och helgjobb så jag tänkte vara på kontoret 9-17 och annars försöka vara ledig.

veckans bästa: 

Att Margaux är gravid! Det ska bli så kul att få följa hennes resa och Margaux är ju väldigt öppen och ärlig i sin blogg och jag tror det kommer bli en väldigt intressant gravid-blogg, den enda jag följer faktiskt, haha. Personligen känns barn så långt borta men jag vill verkligen ha en familj och hur länge som helst tänker jag inte vänta. Till slut får jag väl helt enkelt tvinga mig själv att känna mig redo. Och hade jag råkat bli gravid så hade jag definitivt behållt barnet precis som Margaux och så har jag resonerat i många år nu. Det kommer aldrig kännas som exakt rätt tidpunkt att skaffa barn så råkar det hända så är det väl bara att tuta och köra!

veckans sämsta: 

Igår när jag vaknade ute på landet så kände jag mig febrig. Jag kan ju få en-dags-feber som min gamla terapeut kallade det och det verkar som att det var en släng av en-dags-feber för jag känner mig redan bättre. Enligt henne är det inget ovanligt om man har en väldigt intensiv period, att kroppen säger ifrån och det som inte bearbetas mentalt tar istället fysiskt uttryck. Jag vet inte mer än att jag aldrig hade det förr och sedan min mamma och bror gick bort så har jag ibland feber en dag och nästa dag mår jag bra igen. Det brukar ofta komma efter t.ex. en resa eller en period när jag har haft väldigt roligt och inte hunnit tänka eller bearbeta så mycket. Någon som känner igen sig? Jag hoppas i alla fall att det inte är något annat för jag vill verkligen inte blir sjuk!

 


7 kommentarer7 kommentarer om “vecka 44”

  Förut var jag verkligen aldrig sjuk! Kände mig febrig och förkyld kanske en gång om året högst. Pappa dog för 2,5 år sen och jag har inte kopplat ihop detta på det sättet men sen dess känner jag mig ofta sjuk. Det är ofta ett par dagar då och då. Kanske har det en koppling ? Det är iallafall jobbigt när man har ett jobb att sköta 🙁

  Reply

  Ja det kan det nog definitivt ha! Håll utkik om du får snuva och förkylningssymptom, Får jag det så vet jag att jag är sjuk “på riktigt”. Är det bara feber så brukar det vara p.g. obearbetad sorg. Ta hand om dig! Kram <3

  Reply

  Jag fårknäppa, oregelbundna febertoppar här och där, helt utan anledning.

  Reply

  Det där med “endagsfeber” är något jag också brukar drabbas av, väldigt märkligt för det är inte alltid i kombination med stressiga perioder för min del. Jag var hos läkaren och tydligen kan det ha med sköldkörteln att göra, dock visade sig min sköldkörtel vara normal åtminstone när jag tog blodprov…
  Hur ism helst, så jobbigt när man känner sig krasslig!!

  Reply

  Hm, det visste jag inte, då ska jag be dem kontrollera det nästa gång jag går till doktorn. Tack för infon! Kram

  Reply

  <3 <3 <3 Mysiiiis. Hoppas du blir gravid snart 😀
  Stor kraaaaaam

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här