Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:58 | October 12, 2016

häng med på pressvecka i Stockholm

Jag skrev ju tidigare att ni skulle få se videon först om ett par dagar men här är den! 

Världens bästa Liv visade sig var en fena på att klippa ihop och redigera video och hon var så snabb. Det är så otroligt kul att jobba med ett nytt format till bloggen och det blir ju så mycket mer levande det här. Både jag och Liv har fått mersmak och vi var alldeles pirriga när filmen var klar och vi skulle publicera den som första video på min Youtube-kanal.

I klippet får ni följa med till kontoret, när vi fotar outfit, besöker presskontor och lite annat roligt! Och nu vill jag så gärna höra vad ni tycker? Är det kul med video? Vill ni har mer text? Mer prat? Längre klipp? osv. Har ni några tips på vad vi kan filma så lämna mer än gärna en kommentar, vi har så mycket idéer och tankar men ni vet att jag älskar att höra vad ni tycker.

Själv ska jag försöka stänga ner datorn nu (det är svårt när jag har så mycket roligt jobb som väntar) och städa lite i vår lägenhet. Det har varit fullt ös de senaste dagarna och jag som i vanliga fall är väldigt ordningssam har bara slängt alla grejer i högar på golvet, haha. Sedan hoppas jag att Mattias är på väg hem så att vi hinner mysa ner oss framför en bra film innan den här onsdagen är slut.

Ha en fin kväll bästa ni så hörs vi i morgon!

9 kommentarer9 kommentarer om “häng med på pressvecka i Stockholm”

  Kul med rörligt material! Tycker vloggar är de bästa klippen, när man får följa med en hel dag och få en bättre inblick i hur personens liv ser ut 🙂

  Reply

  Vad kul med video! Andra roliga ämnen för en vlog skulle vara dagens matdagbok, bästa recept, favorit frukost, sminkvideo samt följa med dig en dag, från morgon yoga till middag!

  Reply

  Roligt, jag kommer dock inte hinna med det på min blogg..

  Reply

  Kul! Mer sånt här! Gillar att det ör blandning på inläggen lite landet, inredning, mode, vovve… ?
  Förslag på filmsnutt, du filmar från när du kliver in genom dörren på landet, fixar iordning en te/kaffekopp och sätter dig på favoritplatsen och kollar ut över havet, som verkar vara helt underbar utsikt. Förstår att det är en plats du kan ladda batterierna på!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.