Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:53 | October 7, 2016

got my jeans on

IMG_3492IMG_3493IMG_3510

jeans Crocker // t-shirt Whyred // choker-halsband Gina Tricot 

Hej fredag! 

Ok, hur längesedan är det som man hade på sig ett par Crocker-jeans? Är det bara jag som förknippar det med tonåren? Jag tror att sist jag ägde ett par var när jag var runt 14-15 år gammal. Men när det kommer till jeans (eller de flesta plagg faktiskt) så har jag inget favoritmärke jag alltid köper utan jag går helt på passform.

Jag har länge varit ute efter ett par utsvängda jeans som inte är för korta (vilket ofta är ett problem för mig), men inte heller för långa i benen för jag vill kunna ha dem till platta skor och sneakers. Ofta när jag köper jeans så vill jag ju att de sitter tajt om benen men ska dem göra det så brukar jag behöva gå ner till en så liten storlek så att rumpan blir helt tillplattad.

Men icke i de här jeansen! De smiter åt om benen men lämnar plats åt rumpan (eller gumpen som jag egentligen vill skriva på skånska, haha, men då förstår visst inte alla vad jag menar). Nej, nu är jag sen till ett möte men jag ville bara tipsa er om de här jeansen, jag brukar nämligen alltid få ta mina jeans till skräddare för att få perfekt längd och passform men inte med de här! Ett extra plus i kanten är att de är höga i midjan, även om jag ser nu att de ser lite låga ut på bilderna. De slutar precis under naveln.

Ha en fin fredag så länge hjärtan!

10 kommentarer10 kommentarer om “got my jeans on”

  Din Chloe drew väska med silver hardware är heelt slut överallt. Så om om du någon gång får för dig att sälja den får du gärna lägga ut den på bloggen 😉 Älskar den väskan!
  Kram

  Reply

  Så galet att du frågar just nu för jag har verkligen tänkt den senaste tiden att jag ska sälja den. Jag älskar den men det har blivit en sådan väska som jag inte riktig använder eftersom jag inte får ner min stora kamera i den 😛 Jag ska bara leta upp kvitto och dustbag här hemma så lägger jag upp den i bloggen <3 Kram

  Reply

  Hej!
  Du som äter ute ofta kan du tipsa om bra ställen särskilt för lunch, vet aldrig var jag ska gå! Både salladsställen och annat som jag kan ta med mannen till (som helst inte äter sallad).
  Vore sååå tacksam för tips!!:)

  Reply

  Tack för kommentaren, jag har sparat den och ska fila på ett inlägg med lunchtips i Stockholm!

  Reply

  Riktigt snygga! sitter verkligen perfekt på dig! funderar på att köpa ett par utsvänga också, tycker bara det är så svårt att veta hur man ska matcha med skor? Spec nu till hösten/vintern? Vad kommer du köra på? Trevlig helg fina du! 🙂
  Kramar/Erika

  Reply

  Jag har precis köpt ett par Adidas Gazelle, det är sneakers men en lite mer petite variant. Jag tyckte också det var svårt att matcha skor till och på bilden här har jag ett par spetsiga loafers. Ska se om jag kan fota en outfit med mina nya sneakers sen så du får se 🙂 Ha en fin helg! <3 Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.