Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:58 | September 18, 2016

snabb och enkel träning

DSCF4077
DSCF4067
DSCF4076

träningsbyxor & sporttopp Bubbleroom // jacka WeSC 

Hej mina kära!

Hur mår ni idag? Jag hoppas allt är bra med er! Själv känner jag mig fylld av energi, jag antar att en längre vistelse ute på landet var precis vad jag behövde. Jag har fått jättemycket jobb gjort och det är så härligt med miljöombyte.

Tack vare att Charlie behöver sin dagliga långrunda så har vi gått varvet på nästan 5 km varje morgon och utöver det har jag kört yoga och annan träningi form av träningsvideos. Det var det jag ville tipsa er om!

Vissa dagar hinner jag inte gå på yoga (många pass är 75-90 min långa) och som ni vet så har jag en gammal knäskada och det är jättevitkigt för mig att få in annan träning också för att bygga lite mer muskler framförallt på benen.

Den senaste tiden har jag därför kört en del träning hemma och har hittat jättebra tio-minuters-pass och här nedan hittar ni mina favoriter. Jag kör de här tre passen efter varandra så att det blir en halvtimmes träning vilket är lagom efter en lång promenad.

10-minute thigh and butt work out

10-minute abs workout

10 minute leg workout pilates

Träningsvideos på nätet har ju en tendens att vara lite löjliga om ni frågar mig men de här tycker jag verkligen fungerar och jag brukar köra övningarna utan paus så när de har 10-15 sekunder vila så fortsätter jag med övningarna så är man riktigt slut efteråt!

Har ni några bra träna-hemma-tips så får ni gärna dela med er i en kommentar!


3 kommentarer3 kommentarer om “snabb och enkel träning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för bra tips om träningsvideos!

  Har haft otaliga medlemskap på diverse gym (mår illa när jag tänker på vad de kostat…) som jag knappt utnyttjat av flera orsaker. Men för ett år sedan upptäckte jag “Sweat with Kayla” som hjälpt en vän till mig och insåg att hemmaträning är min grej. Hellre 20 minuter hemma där jag kan slappna av och faktiskt träna än all tid det tar att packa kläder, ta sig till gymet, byta om, känna sig vilsen bland alla maskiner och sen släpa sig hem.
  Så har investerat i matta och resistentband, nästa inköp är hantlar och sen kanske en kettlebell. Billigare än vad ett gym kostar per månad och något jag faktiskt utnyttjar 🙂

  Reply
 • Är inte så mycket för träningsvideosar, däremot kör jag yogobe ibland. Kör jag snabbstyrka hemma blir det plankan i olika varianter.

  Reply
 • Åh, tack för superbra tips! 😀 Jag brukar köra Winsor pilates, så bra! Finns på youtube, ett 20-minuters och ett 60-minutersprogram! <3

  Reply