Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:51 | August 28, 2016

Inredning – de sista detaljerna

5483963

Den här helgen har jag ägnat mig åt en hel del research för att få till de där sista detaljerna ute på landet. Vi är så nöjda med basen nu, alltså köket, öppna spisen och våra möbler. Däremot så saknar jag de här sista små inredningsdetaljerna.

Förra veckan snubblade jag över den här fina villan som en gammal bekant till mig nu säljer och jag gillar verkligen den här känslan. Jag vill inte ha det exakt så här men vi är ute efter samma atmosfär, luftigt och stilrent men ändå med de där små detaljerna som gör att det känns som ett riktigt hem.

54839375483961

Det här gillar jag skarpt! Jag har spanat in kuddar i precis den här stilen och nästa vecka tänkte jag börja beställa hem de finaste jag hittar. Jag tror att det (precis som med tavelväggen) kommer få ta ett litet tag innan jag har hittat tillräckligt många mönstrade kuddar som jag tycker om. Jag får helt enkelt låta det växa fram och ta lite tid!

5483965

Foto: lånade av www.wrede.se

Inredningstips – Inredningsdetaljer

Poster Store Här letar jag efter tavlor och posters

Rum 21 Här beställer jag kuddar till vår soffa

House Doctor Här hittar jag alldeles för många vaser jag vill klicka hem

– inlägget innehåller adlinks


3 kommentarer3 kommentarer om “Inredning – de sista detaljerna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså gud! Har du inget vettigare för dig?! A l l t verkar handla om yta och inredning.. en ständig jakt som aldrig tar slut!

  Reply
 • En inredning helt i min smak! Men vill varna för att beställa från Rum21, iaf just nu.. De har nämligen grymma problem med att leverera. Jag la en beställning i slutet på juni och efter 3 veckor avbeställde jag den eftersom den inte ens var skickad. Ett par dagar senare dyker beställningen ändå upp hos ombudet (fast på “mina sidor” står det att den inte är skickad). Skickar tillbaka den och ytterligare 4 veckor senare har jag fortfarande inte fått pengarna tillbaka (som drogs samma dag jag la en beställning)… Så ha inte bråttom om ni beställer från dem!

  Reply
 • Åh jag förstår, tack för informationen, alltid bra att veta!

  Kram

  Reply