Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:37 | August 19, 2016

han är här

26518323866085bc4856fe5896c77b18_980x0_c_85_ns_v4-980x1307

Jag har verkligen saknat Mattias de här veckorna! Vi är ett sådant par som älskar att hänga och jag gillar att ha honom i närheten för då känner jag mig trygg. Och det är så underbart att vi efter över fyra år tillsammans fortfarande saknar varandra under våra arbetsdagar och vi hörs ofta flera gånger när vi är på varsitt håll på våra kontor.

Igår kväll landade Mattias i Biarritz och nu har vi checkat in på Hotel Londres nere vid stranden här i San Sebastian. Det är snart exakt tre år sedan vi var här senast. Då var det en vän till Mattias som gifte sig och den här gången är det min vän Susannah som gifter sig med sin Oscar!

Den gången i San Sebastian så hade det bara gått en månad eller två efter den värsta sommaren i mitt liv då jag förlorade min mamma och bror inom loppet av bara två månader. Så jag minns våra dagar här med blandade känslor och det känns skönt att få komma tillbaka nu några år senare och få uppleva den här underbara staden när jag känner mig stabil och starkare igen.


5 kommentarer5 kommentarer om “han är här”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni är ett väldigt vackert par!

  Reply
 • Tack 🙂

  Reply
 • Fina ni är! 🙂

  Reply
 • <3

  Reply
 • Vackra ni är! Och vad ont det gör att läsa om din familj! Har själv förlorat min mamma, systerdotter, farmor och farfar inom loppet av några år, så jag vet hur det känns! Om det inte är för jobbigt, kan inte du skriva lite om dom, hur det känns idag när du tänker på dom? Jag vet att för mig hjälpte det att läsa hur andra mådde som gått igenom samma sak, för då fick man liksom ett hopp om att man kan börja “leva” igen fast man förlorat något så stort! Tror att du skulle hjälpa många som gått igenom samma sak nyligen! Kram på er!

  Reply