Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:13 | August 16, 2016

om jag-listan

IMG_9808 copy

Om jag inte hette Linn skulle jag: heta Jaqueline som mamma faktiskt döpte mig till, däremot skrev hon Linn som tilltalsnamn när hon skulle skicka in papperna.

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: kanske byta med Jennifer Lawrence för en dag eller två. Jag har en liten crush på henne just nu, men egentligen vill jag helst ha mitt egna ansikte kvar faktiskt, haha!

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag: spela trummor, men bara på fritiden som en hobby. Hade jag kunnat sjunga också (vilket jag verkligen inte kan) så hade jag nog valt gitarr!

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag: Nirvana, otippat kanske men det är nog det bandet jag har lyssnat mest på genom tiderna och vars musik jag aldrig växer ifrån eller tröttnar på.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: skapa en drop dead gorgeous overall som inte kostar en förmögenhet. Jag är frusen av mig och de kalla vintrarna i Stockholm är tuffa för en Skånetjej som jag. De enda snygga overallerna jag har hittat som sitter bra hittills har kostar 20-25000 kronor.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: Näst sista julafton då min mamma och bror var i livet. Jag glömmer den aldrig. Det var 12 grader och sol i Malmö på självaste julafton och både jag och brorsan sov hemma hos mamma över natten. Vår familj var mer eller mindre disfunktionell sedan mina föräldrar skiljde sig och kort därefter började det gå snett för min bror. Det var sällan vi alla tre kunde umgås utan problem eller drama men den julen bara klaffade allt och vi var så glada att vi fick vara tillsammans.

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag: Våga klippa mitt hår kort och testa page, haha. Annars vill jag inte ändra så mycket, inte för att jag tycker att jag är perfekt men för att jag ser ut som jag gör och jag orkar inte lägga energi på att tänka på hur jag hade kunnat se ut. Det tror jag bara att man blir olyckligare av.

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: Jag har alltid velat läsa psykologi, eller bli florist, det tror jag är ett underbar och kreativt yrke. Jag tog inga studielån eftersom jag kunde leva på min blogg när jag läste till Civilekonom så vem vet, jag kanske sadlar om och blir psykolog eller något annat i framtiden.

Om jag hade en superkraft skulle det vara: Att läsa tankar, fy så hemskt, men jag är väldigt nyfiken så det vore så kul! Eller att tala med döda, om det ens går!

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: Så svårt, Stockholm är mitt hem och jag älskar den här staden av hela mitt hjärta! Men jag gillar även London, jag är där så ofta så det känns lite som hemma.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: Äta ostbricka, jag älskar ost!

Om livet tog slut på söndag skulle jag: samla alla mina vänner och familj på fredagen och umgås, berätta hur mycket vi betyder för varandra och ha en riktigt bra helg tillsammans.


5 kommentarer5 kommentarer om “om jag-listan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur länge blev du kallad Jaqueline innan det blev Linn? 🙂 Har också flera namn och mitt tilltalsnamn står sist så det blir alltid fel vid läkarbesök och liknande men dom har blivit bättre på att lista ut tilltalsnamn har jag märkt 😛 haha sidoeffekter av att ha många namn…

  Reply
 • Jag blev aldrig kallad Jaqueline för mamma bestämde sig snabbt för att det var Linn som gällde istället 🙂

  Reply
 • Heej! Jag lånade din lista och jag hoppas det var okej 🙂 jag har länkat din blogg på min blogg på det inlägget så om du vill så får du gärna läsa mina svar 🙂

  Kramar Sandra

  Reply
 • Hej Linn,

  Jag vet inte om du får någon notifikation om äldre kommentarer så testar att posta på två ställen även om det kanske inte hör hemma där. Jag har blivit besatt av tanken på att hitta en overall efter att du skrev ditt inlägg och vinter gjorde intåg. Har inte lust att frysa en vinter till så fram tills du designat en overall, kan du inte tipsa om de fina overall du hittat, även om de kostar 20-25000, om inte annat för inspirationen.

  Reply
 • Hej Kerstin! Haha ja jag älskar overaller men har inte sett någon riktigt snygg i år än. Håll utkik hos Moncler, ibland får de in riktigt fina men de är ofta svåra att få tag i i Sverige så kolla på nätet. Baum und Pferdgarten har en ganska cool här http://baumundpferdgarten.com/shop/jackets-coats/dikita-12209-4587/navy-check/ men den är tyvärr inte så varm. Lycka till! Kram

  Reply