Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:20 | August 11, 2016

tre bra webbshoppar – klänningar

Ni är några stycken som har efterlyst bra webbutiker och det var en som frågade specifikt efter lite tips om man är ute efter fina klänningar och maxiklänningar till t.ex. bröllop. Här nedan har jag listat tre av mina favoriter. Jag märker hur jag sakta men säkert gör mina flesta klädinköp via nätet och jag älskar att utbudet är oändligt och ofta kan man hitta väldigt unika plagg.

sabo skirt

Klänning nr 1 här // Klänning nr 2 här // Klänning nr 3 här

Sabo Skirt 

Sabo Skirt är en australienska webshop som jag upptäckte via Instagram. Det har blivit ett par beställningar därifrån och de har fantastiska klänningar och många unika plagg. Köper du något från Sabo Skirt så kan du vara ganska säker på att ingen annan på festen råkar ha på sig samma klänning. Även ett bra tips om ni är ute efter riktigt fina strandtunikor och beach wear.

snygga klänningar webshop

She Inside – Klänning nr 1 här // Klänning nr 2 här // Klänning nr 3 här

She Inside 

She Inside är en annan favorit som jag ofta kollar in om jag är ute efter fina men lite mer klassiska klänningar. De har allt möjligt men här ovan ser ni tre exempel på vad som faller mig i smaken ur deras sortiment. Och det bästa av allt, de flesta av plaggen ligger mellan 10-50 dollar och man kan med andra ord fynda ordentligt.

snygga klänningar bröllop

Klänning nr 1 här // Klänning nr 2 här // Klänning nr 3 här 

NA-KD

Och sist men inte minst, en svensk uppstickare som heter NA-KD. NA-KD är hyfsat nytt och ni har säkert sett det länkas hit om ni följer lite modebloggar. Det är även många bloggare och influensers som säljer sina egna klädesmärken där och ligger under deras sida. Jag tycker att hemsidan är lite stökig men letar man så finner man snart många, snygga och trendiga plagg. Ett plus i kanten är att det är snabb leverans!

 – inlägget innehåller adlinks


2 kommentarer2 kommentarer om “tre bra webbshoppar – klänningar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du måste kolla SilkFred som är en riktigt bra online butik med hur mycket fint som helst. Tips tips! X
    IG: skruttlet

    Reply
  • Tack det ska jag spana in 🙂

    Reply