Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:08 | August 1, 2016

jag är tillbaka

DSCF2303

Byxor Zara // linne H&M // väska Louis Vuitton // sandaler Hermes

Alltså hjälp! Jag önskar att jag kunde skriva att jag inte har bloggat på nästan en vecka för att vi hade en så underbar semester och att jag varken hade tid eller uppkoppling, men så är inte fallet.

Dagen innan vi reste hem från St Tropez så vaknade jag med halsont men avfärdade det snabbt som ett tecken på att vi hade haft alldeles för mycket ac i rummet under natten. Men jag bet ihop och så firade vi älskade Stina som fyllde år hela dagen och även långt in på natten.

Det blev inte många timmars sömn tisdag till onsdag men jag kände mig ändå helt ok när vi steg upp och skulle checka ut från hotellet på onsdagen och resa mot flygplatsen. Det var först när vi hade varit och hämtat Charlie och var på väg ut till landet som det slog till.

Jag fick frossa och när jag vaknade i torsdags kunde jag på riktigt inte gå upp ur sängen. Mitt svalj värkte, jag hade hög feber och var jätteyr så jag sov absolut hela dagen bortsett från ett toalettbesök och sedan var jag sängliggandes ända tills igår eftermiddag.

Helt ärligt så minns jag inte när jag var så sjuk så att jag inte kom upp ur sängen senast. Jag antar att jag har ganska dåligt immunförsvar och jag åker på en del virus men jag brukar åtminstone vara så pass ok så att jag kan ligga i sängen och jobba lite och kolla på film. Den här gången har jag varit totalt däckad.

Så jag är ledsen om bloggen har blivit lidande men jag kunde verkligen inte uppdatera hur mycket jag än ville och önskade det! Idag känner jag mig i alla fall nästan helt återställd och tänkte ägna lite tid och kärlek åt bloggen. Kika in här lite senare så ska ni får se hur vi har fått det i sovrummet.


5 kommentarer5 kommentarer om “jag är tillbaka”

  Såå trist att vara sjuk på semestern! Till något annat, vad smörjer du in din Louis Vuitton med när den känns torr? Blev tipsad om minkolja men känns ju sådär..har du något tips? Min är fortfarande ljus o fin så vill inte den blir mörkfläckig av fel olja :/

  Reply

  Be inte om ursäkt,huvudsaken att du mår bättre nu<3 fast jag har saknat dina inlägg 🙂 kram

  Reply

  Hej! Vad heter modellen på väskan? Är det den stora eller mellersta?

  Tack på förhand!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här