Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:42 | July 17, 2016

GROUNDED FACTORY YOGAMATTA

yoga huvudståendesnygg yogamattahuvudstående grounded factory yogamattayoga huvudstående

Jag kan knappt tro det själv, att jag får starta mina dagar så här, när jag tittar på de här bilderna. De togs dock häromdagen och jag har lite yogapaus just nu för när vi hade gäster i veckan så trampade jag snett och jag har haft ont i mitt knä sedan dess. Det är vänster knä som jag har opererat för några år sedan efter en skidolycka så jag är jätteförsiktig och har endast gjort sjukgymnastik-övningar som träning de senaste dagarna och gått promenader.

Jag längtar i alla fall tills jag kan sätta igång med yogan igen, jag är lite lätt beroende och jag har ju lovprisat (adlink) den här yogamattan från (adlink) Grounded Factory tidigare. Jag tror att jag äger runt 5-6 yogamattor nu från olika märken men den här är min absoluta favorit. När den bli våt (läs: när handsvetten kommer) så blir den sträv så att man inte glider och designen är ju oslagbar.

Därför pratade jag med min vän Anja som har grundat Grounded Factory och löste så att ni får 20% rabatt om ni köper valfri yogamatta ur deras sortiment. Ni hittar alla (adlink) yogamattor här (klick!) och ange koden “LINN20” när ni checkar ut. Koden går att använda i två veckor från och med idag. Happy yoga!

Vill du läsa mer? 

How to: Yoga split

Starta veckan upp och ner

How to: Yoga headstand


5 kommentarer5 kommentarer om “GROUNDED FACTORY YOGAMATTA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du ser riktigt stark ut! ??

  Reply
 • Din yoga inspirerar mig och jag vill också gärna börja yoga. Vad för pass gör du hemma, hur långa är de och vilka övningar gör du? Kram

  Reply
 • Jag kör mestadels pass på gymmet i stan, de är 60-75 min och när jag kör hemma använder jag Yogobe.com och göra alltid minst 45 minuterspass. Jag skriver ett inlägg i morgon med lite tips på appar som är bra om man vill komma igång med yoga så kika in här i morgon igen 🙂 kram

  Reply
 • Wow – du ser verkligen stark och hälsosam ut! Och som du utvecklats i yogan! 🙂

  Reply
 • Tack för dina fina ord 🙂 Ha en fin sommar! Kram

  Reply