Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:24 | July 15, 2016

no early birds barstolar

DSCF1350 DSCF1359DSCF1351

 

Jag fick så många komplimanger och frågor angående de här barstolarna som vi har köpt till vårt kök ute på landet. Visst är dem fina? Petra hade de likadana fast vita barstolar från No early birds i sin gamla lägenhet och det var där jag såg dem första gången och när vi letade barstolar till vår nya köksö i huset så kikade jag in hos No early birds och såg att de även fanns i grått.

Jag chansade lite då jag inte visste hur den grå nyansen skulle bli till våra köksluckor men det visade sig att den passade helt perfekt. De är snäppet mörkare än luckorna men det är ingenting man tänker på och jag tycker de gör sig så bra vid vår köksö i marmor, vad tycker ni?

Vi håller på att bygga ut huset och det kommer bli ett nytt master bedroom på nedervåningen där jag är så sugen på de här nattygsborden från samma märke men 15700 kronor styck är bara för mycket, fast drömma får man. Vi har precis fått fint i vårt nuvarande sovrum och jag ska ta lite bilder där snart och visa er.


8 kommentarer8 kommentarer om “no early birds barstolar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kolla med ett snickeri om du kan designa ett likadant? Såg att det var valchromat, och det är inte så dyrt material så ni borde få till ett bättre pris.

  Skickade in offert för ett runt soffbord i svarvat valnöt som svenskt tenns soffbord (för 47,5000kr) och fick till ett rätt bra pris hos ett snickeri i Sthlm. Inte beestämt ännu hur jag gör men kolla med något snickeri vad du kan få till?

  Annars finns Vogue sängborden som är fina!

  Reply
 • Tack för tipset 🙂

  Reply
 • Guuud så fina barstolar!! Har letat i evigheter efter passande barstolar till vår bar, problemet är att vår bar är lite i högsta laget så stolarna måste vara ca 85 cm i sitthöjd för att det ska fungera. Det stod ingen höjd på hemsidan, vore evigt tacksam om du kunde mäta sitthöjden och skriva den! Håller tummarna för att de ska vara tillräckligt höga… 🙂

  Mvh Maria!

  Reply
 • De är bara ca 72 cm höga dessvärre! Men maila no early birds, de kanske kan specialgöra några 🙂 Lycka till!

  Reply
 • Ajdå, de är alldeles för låga. Men ska absolut maila dem framöver och höra om de kan tillverka ett par lite högre till mig. 🙂

  Tusen tack för att du svarade, uppskattas verkligen! 😀

  Mvh Maria

  Reply
 • Tack själv för att du följer bloggen 🙂

  Reply
 • jag tycker att det blir en fin kontrast med en något mörkare nyans på stolarna. supersnyggt!

  Reply
 • Tack 🙂

  Reply