Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:57 | June 30, 2016

inspelning, möten och packning

DSCF1183double

 

Hej på er! Jag har haft inspelning här hemma idag och jag har haft på mig det här. Jag tänkte inte på när jag klädde på mig i morse, att hela min outfit är från Zara men tröjan och byxorna köpte jag på rean igår och skorna är gamla och kommer också från Zara. Och hur fina är inte byxorna? Jag älskar dem och att man kan ha byxor som öppnas upp lite mer som en kjol nertill så att man kan framhäva sina fina skor. Love, love, love!

Nu har jag precis haft dagens sista möte som var ett telefonmöte och nu ska jag springa ett ärende och sedan packa mina väskor för i kväll flyttar vi ut till landet. Jag kommer vara i stan två dagar nästa vecka men sedan är tanken att vi ska spendera resterande delen av sommaren (bortsett från två resor) ute på landet. Håll tummarna för fortsatt fint väder!


4 kommentarer4 kommentarer om “inspelning, möten och packning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow säg till dirr om du blir uttråkad jag kommer i uber <3

  Reply
 • Du är välkommen anytime babe! <3

  Reply
 • blev så förtjust i den vita vasen på golvet bakom dig. Får man veta var den finns att köpa?
  Älskar din blogg Linn!

  Reply
 • Visst är den fin, en av mina favoriter 😀 Den kommer från Åhlens! Vad kul att du gillar bloggen, det betyder mycket <3

  Reply