Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:28 | June 28, 2016

the midsummer dress

sidenklänningmaxi klänning

Jag älskar den här klänningen som jag hade på mig på midsommarafton, hur fin?

Jag har fått lite frågor om min klänning som jag hade på mig på midsommarafton. Den kommer från (affiliatelänk) Sabo Skirt som är en hyfsat nyupptäckt sida för min del. Det är ett australienskt märke som jag råkade ramla över på Instagram för ett tag sedan och även (affiliatelänk) min gråa klänning kommer därifrån.

Just den här klänningen som jag hade på mig på midsommar verkar vara slutsåld för tillfället men det är definitivt värt att kika in Sabo Skirts andra klänningar här och även deras andra produkter om ni är ute efter snygga och lite unika sommarplagg. Det finns så otroligt mycket fint och jag tänkte själv lägga en beställning på lite nya grejer innan vi ska på vår semester till Frankrike om några veckor.


12 kommentarer12 kommentarer om “the midsummer dress”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vart har ni köpt solstolarna? Såå fina 🙂

  Reply
 • På Olsons i Åkersberga 🙂 Tack!

  Reply
 • Vad kostar frakt och tull från Saboskirt? 🙂 jättefina saker!

  Reply
 • På min order gick det på 20 AUD som är ca 126 kr. 🙂

  Reply
 • Vilket hus ni har fått till, magiskt är bara förnamnet. Blev så nyfiken på vart er ljusfackla som står brevid dig på sista bilden är ifrån. Hade varit så fin på min altan 🙂 Kolla gärna in min instagram så får du se mitt hus emelie.pettersson heter jag där 🙂

  Reply
 • Hej Emelie! Tack för din kommentar. Facklorna kommer från ett märke som heter Blomus 😀

  Reply
 • Fööööör snygg ?

  Reply
 • Tack <3

  Reply
 • Du får gärna visa klänningar bakifrån också så man kan se hur hela klänningen ser ut! 🙂

  Reply
 • Ska tänka på det nästa gång 🙂

  Reply
 • Hej! Jag undrar om man måste betala tull om man beställer därifrån? 🙂

  Reply
 • Åh jag minns faktiskt inte så här lång efter om jag betalade skatt för den sändningen eller ej, men på deras sida står iaf att man kan behöva betala skatt beroende på vilket land man bor i så kika på skattesatsen hos Skatteverket när man beställer från Australien 😀

  Ha en fin dag!

  Reply