Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:52 | June 23, 2016

yoga och balans

_MG_8738 _MG_8767

 

När vi var på yoga och noise detox ute på Frötuna Gård för någon vecka sedan så lyckades jag för första gången hålla positionen tranan (andra bilden) längre än i bara några sekunder. Plötsligt händer det som jag brukar säga när det gäller yoga.

Jag med mina svaga armar och tidigare dåliga balans har verkligen haft svårt för att klara av tranan tidigare och jag älskar när yogapositioner som man har trilskats med ett tag helt plötsligt släpper och fungerar.

Jag har yogat 3-5 gånger i veckan nu i snart 10 månader och jag behöver väl inte berätta för er ännu en gång hur mycket jag älskar det? Den fantastiska träningen, stretchen, hur mycket bättre mitt balanssinne har blivit och så bra det är för att motverka stress. Just nu känns det verkligen som att jag kommer yoga resten av livet så länge jag kan!


10 kommentarer10 kommentarer om “yoga och balans”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn!

  Jag har hittat din blogg ganska nyligen, och fullkomligt älskar den. Låter kanske lite lustigt men har läst det mesta av vad som hänt dig personligt och så genom bloggen, och jag beundrar verkligen dig. Dethär med Yoga, hur började du? Jag vill så gärna börja, men jag vet inte vart eller hur? Hur gjorde du?

  Kram

  Reply
 • Hej Ebba! Vad kul att du har hittat hit och gillar bloggen <3 Jaghar gått på ett gym som heter Metropolis i flera år och det var där jag började med yoga genom att testa deras klasser. Jag använder även Yogobe en del när jag kör yoga hemma. Däremot tror jag det är viktigt med en instruktör i början för att inte göra fel och skada sig. Lycka till! Kram

  Reply
 • Gör du yoga hemma eller på ditt gym, om du gör hemma, gör du med app då?

  Reply
 • Jag gör både och, nu har mitt gym uppehåll med sina klasser över sommaren så då använder jag en sida som heter Yogobe, funkar även på mobilen 😀

  Reply
 • Hej! Jag vet att du nämnt en yoga app innan men jag är inte människa att hitta inlägget eller om det var i en kommentar…. Använder du någon app eller kan rekommendera hemma-yoga-app? Kram

  Reply
 • Hej Sofia! Ja jag använder mig av https://yogobe.com/se/ på antingen datorn eller mobilen, tycker de har många bra inspelade klasser 🙂

  Reply
 • Om du tittar framåt istället för ner i backen så blir det ännu lättare, måste bara våga lyfta blicken det stabiliserar hela posen. 🙂 Kram!

  Reply
 • Ah, jag har hittat fokus för balans i mattan nu men ska testa kolla fram nästa gång, tack för tipset 🙂 Kram

  Reply
 • Hej!

  Vart är dina träningstights ifrån? 🙂

  Reply
 • Lindex 🙂

  Reply