Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:13 | June 22, 2016

IN THE MIX

DSCF0287DSCF0387-copyDSCF0290-copyDSCF0293-copy DSCF0384DSCF0294-copyDSCF0380-copy DSCF0296-copy DSCF0383-copy

Lite blandade bilder från senaste veckan!

Hej babes! Nu är äntligen min älskade Maria här! Jag är så lycklig för i Storbritannien har man inte alls lika många semesterveckor som i Sverige men i år får jag spendera en vecka här hemma i Stockholm och på landet med Maria och sedan har vi ju vår roadtrip i augusti i Frankrike och så avslutar vi med ett bröllop i San Sebastian. Då kommer vi hänga i nästan två veckor tillsammans!

Jag tänkte bara kika in här och säga hej och ovan har ni en liten mix av bilder jag har knäppt av den senaste veckan. Från en lunch med Babor på Nosh & Chow, VASS PRs pressdag där vi kikade på en massa nyheter från Sephora och så från vår brutalt härliga tjejkväll hemma hos Petra tillsammans med Plejmo.

Jag tar så mycket bilder nu med min nya kamera så jag hinner knappt lägga upp alla, den är så lätt att ha med och att ta upp och fota med till skillnad från min systemkamera. I love it! En liten recension av den kommer här i bloggen i morgon bitti. Ha en fin kväll bästa ni, nu ska vi värma upp inför kvällens match!


1 kommentarerEn kommentar om “IN THE MIX”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så kul att få ta del av lite blandade bilder, verkar som ett lyckat event det där 😉

    Reply