Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:12 | June 20, 2016

WEDDING MAXI DRESS

wedding dress guestwedding maxi dress

Klänningen jag hade på mig i fredags! Nu hittar ni den på rea här (adlink)!

Här kommer lite bilder på klänningen jag hade på mig på bröllopet i fredag. Jag har fått så otroligt många komplimanger för den och det är en ganska rolig historia bakom. Det var bara några veckor innan bröllopet som jag fortfarande inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig.

Då satte jag mig en kväll och gick genom varenda långklänning på mina favoritsidor på nätet och det slutade med att jag hittade fyra stycken och beställde hem alla fyra för att jag kunde inte bestämma mig.

Den här klänningen var ett riktigt wild card för den ser inte alls särskilt fin ut på bilderna och var den enda billiga klänningen jag klickade hem. När jag väl fick klänningarna och hade testat de tre första dyra klänningarna utan att någon kändes riktigt fin så tog jag på mig den här och den satt som en smäck.

Materialet såg så billigt ut på bilderna på sidan men är jättefint i verkligheten och modellen är så smickrande för figuren med skärpet i midjan som ingår. Så nöjd och så kunde jag skicka tillbaka de andra tre klänningarna som hade sett jättefina ut på bilderna men inte alls satt så fint på i verkligheten.

Nu såg jag även att klänningen är på rea och kostar några ynka hundralappar ni hittar den här (adlink) och den finns fortfarande kvar i storlek 34 (UK 6) och storlek 38 (UK 10) som jag beställde.

Den här modellen känns som att den kan vara lite för stor utan att det gör något och jag vill alltid att mina klänningar ska vara riktigt långa så då tar jag hellre en storlek större och sedan syr in dem hos skräddaren men tack vara skärpet i midjan på den här så behövdes inte det. Visst är den fin?


14 kommentarer14 kommentarer om “WEDDING MAXI DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad var de för dresscode på bröllopet?

  Reply
 • Smoking “långklänning må bäras” stod det på inbjudan 🙂

  Reply
 • SÅ vacker! Jag ska vara brudtärna om tre veckor och har köpt en blek-/puderrosa klänning. Har du några tips på passande clutches/kuverväskor samt skor? Letat förgäves i butik och online…

  Reply
 • Hej där! Jag tycker de här väskorna är så fina till bröllop och dem har faktiskt en i rosa. Och blir det för mkt rosa så tycker jag den ljusgråa är så fin 🙂 Den har jag själv. http://www.pellobello.com/product/fluffy-fur-fever-bag/ och Jennie Ellen har så många fina skor som passar till bröllop, kika här: http://www.jennie-ellen.com/products/aw14 Hoppas du hittar något fint <3

  Reply
 • Alltså så så så galet vacker! Mest du men även klänning! BABE

  Reply
 • Tack fina fina du 😀 <3 Kram

  Reply
 • WOW! Du är verkligen proffs på att hitta smickrande och snygga kläder! Jag gick in på asos och tittade på deras bilder på klänningen, där tyckte jag inte alls att den såg särskilt fin eller lyxig ut, men på dig…WOW!

  Reply
 • Haha jag vet, jag trodde jag skulle skicka tillbaka den direkt men jag är glad att jag chansade 🙂 Tack! Kram

  Reply
 • Du är så otrolig vacker o din blogg är det första jag ser fram emot varje morgon :-), efter min morgon kaffe då. Vi ska till Santorini på smekmånad i aug o bo på samma hotel som du bodde på förra sommaren. Har du tips på något spännande som vi inte för missa där? Kram

  Reply
 • Hej Saba! Åh grattis och hoppas ert bröllop blir magiskt. Santorini är så underbart, ni kommer älska det. Här hittar du alla mina inlägg om Santorini http://linnherbertsson.metromode.se/search/Santorini/ Vad glad jag är att du gillar bloggen, det betyder mycket. Kram <3

  Reply
 • Klänningen ser verkligen mycket snyggare ut på dig än på modellen, hade jag bara sett den på modellen hade jag bläddrat bort den direkt, men nu funderar jag på att slå till.

  Reply
 • Vad kul att höra 🙂 Tack <3 Kram

  Reply
 • Vilka sidor brukar du handla ifrån? Behöver lite ny inspiration 🙂

  Reply
 • Jag gör ett inlägg om det och återkommer 🙂 Kram

  Reply