Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:52 | June 7, 2016

min helg i bilder

Foto 2016-06-06 16 19 57 copy

Här är min helg i bilder tagna med mobilen!

Vi började vår långhelg med en kväll ute på landet, byggmöte på kvällen så vi bestämde oss för att sova över i huset för första gången trots att köket inte är klart. Det gick riktigt bra och vi tog en härlig kvällstur med båten. När jag vaknade på morgonen gick jag runt på tomten och förundrades över det faktum att vi numer faktiskt har en trädgård. Så underbart!

Resten av lördagen ägnade vi åt inköp, det känns som att listan aldrig tar slut. Vi var på Ikea och var väldigt produktiva. Eftersom vi planerar minst åtta gästsängplatser så fick det bli en hel del täcken, kuddar och lite annat därifrån. Efter Ikea åkte vi vidare och köpte kaffemaskin, dammsugare, vattenkokare, mixer och lite andra hushållsprylar som vi inte klarar oss utan.

Vi har dessutom gått och kärat ner oss i uteduschen från Röshults, men det tar emot för bara duschen kostar 30 000 kronor och så vill man ju ha det fina handduks-stället till också. Vi får fundera vidare på det men visst är den så snygg och stilren? Jag hittade dessutom riktigt snygga trädgårdsslangar och vattenkannor från Garden Glory som jag ska köpa till trädgården i sommar.

På söndagen när vi vaknade gick vi en långpromenad och som jag skrev tidigare så har vi en perfekt promenadrunda från huset och runt udden på exakt 5 km, perfekt för Charlie. Efter promenaden körde jag yoga nere på bryggan och så låg vi och njöt i solen i ett par timmar och Mattias ställde fram våra nya utemöbler som ni ser på bilderna ovan. Där är även en bild på ett matbord i betong, det blev inte just den modellen men vi köpte ett liknande som vi ska ha uppe vid huset. Så snyggt!

På eftermiddagen kom våra vänner ut och så tog vi båten och åkte till Sandhamn. Sandhamn är så mysigt och det tar bara en halvtimme med båt från oss. Där gick vi en liten promenad, åt en sen lunch på Sandhamns Värdshus (jag åt råbiff som vanligt, haha) och tog en kaffe på Seglarhotellet innan vi åkte tillbaka först till landet och sen in till stan med våra vänner.

När vi vaknade inne i stan igår morse så satte vi oss i bilen och åkte ut till lantstället och hängde på bryggan hela dagen. Det är svårt att hålla sig borta därifrån. På kvällen var vi helt slut av all sol och allt fix så då åkte vi hem till stan, köpte lite godis och la oss på soffan och mös framför några avsnitt av Bloodline. Och hur mysigt sover inte Charlie på min mage?

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.