Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:41 | May 24, 2016

frukost på Miss Clara

IMG_9582 copy IMG_9599 copy IMG_9592 copyIMG_9591 copy IMG_9587 copy IMG_9596 copy

Bästa starten på dagen med lyxig frukost och manikyr!

Jag har tagit plats på kontoret efter en riktigt härlig frukost på Miss Clara Terrassen som Petra och Dasha bjöd in till tillsammans med nagellacksmärket Sally Hansen. Vi åt en nyttig och så god frukost, fick manikyr med deras nya hemma-shellac och njöt av den härliga solen. Alltså hur härligt väder är det inte nu?

Jag är dock livrädd för att det här är den sommaren vi får och sedan kommer juni-juli-augusti vara skit. Vad tror ni? Vi vill ju maxa vår tid ute på lantstället men det blev en ombokningsbar biljett till Frankrike i juli så att vi kan välja att åka ner tidigare eller hem senare om det är riktigt dåligt väder här hemma.


2 kommentarer2 kommentarer om “frukost på Miss Clara”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här