Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:15 | May 12, 2016

smile

Attachment-1

Jag och fina Frida på vårt event i tisdags!

Hej babes! Vilken trevlig kväll det var igår, Metro Mode fyllde 6 år och ställde till med stor fest på nya Scandic Haymarket! Jag älskar våra fester, det är alltid bästa mixen av bloggare, anställda på Metro, Metro Mode-redaktionen, våra kunder och samarbetspartners och så lite annat härligt folk.

Efter festligheterna på Haymarket hoppade jag, Johan, Tess och hennes tjejkompis in i en taxi och åkte till Riche. Då var klockan runt midnatt men vi var så hungriga så vi åt köttbullar, drack champagne och pratade blogg och jobb. Underbar kombo, haha!

När jag kom hem lite efter två somnade jag som en liten gris så fort jag la huvudet på kudden och sov ända tills klockan ringde klockan tio i morse. Så härligt med lite sovmorgon mitt i veckan.

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan möta upp Cecilie för lunch i Humlegården, efter det blir det kontoret och i kväll har Michaela styrt middag på Teatergrillen med några riktigt härliga tjejer, det ser jag fram emot.

 

 


4 kommentarer4 kommentarer om “smile”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här