Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:50 | April 13, 2016

grått och marmor i köket

grått kökköksö marmorgrå köksluckor

Här kommer lite Pinterest-inspiration som jag har utgått från när vi har planerat vårt nya kök på landet!

Åh det är så spännande nu! Vi väntar på offert och lite olika förslag på nya köksluckor till landet. Jag var ju ute och mätte varenda liten lucka och låda och kontaktade tillverkaren av vårt kök. Egentligen säljer de inte bara enbart luckorna men nu har jag fått hjälp av en kille som ska återkomma till mig i veckan.

Jag är egentligen sugen på ett ganska mörkgrått kök medan Mattias vill ha mer åt det ljusa hållet. Och han har rätt i en sak, att man kanske inte tröttnar på det lika lätt. Jag älskar ju ljus och vill inte att köket blir för mörkt heller. Vad hade ni valt, ljust eller mörkt? Luckorna som finns nu är med kanter och handtag och vi vill ha helt släta luckor som på de två sista bilderna här ovan.

Och hur snygg är inte köksön på tredje bilden? Jag har aldrig sett en sådan innan och föll direkt för att de även har låtit marmorskivorna på sidan fortsätta ut en bit så att man kan ställa barstolarna där under. Jag smsade den här bilden till vår byggare som ska beställa marmor i veckan! Det ska bli så spännande att förverkliga den bilden man har i huvudet och få se hur det blir i verkligheten.


10 kommentarer10 kommentarer om “grått och marmor i köket”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn ! Jag har ju sett att du har flera snygga designväskor i din ägo.
  Jag har fått ett erbjudande att köpa loss en vintage designväska by Louis vuitton en Alma.
  jag vet att den designen kom sent 90-tal , men den är supersnygg och jag får köpa den för en ruskigt liten summa (den är äkta) !!!

  är jag helt ute och cyklar om jag köper den? för gammal och ute tänker jag?
  tacksam för snabbt svar, då jag måste köpa idag isf. 🙂

  Reply
 • Hej Elin!
  Åh jag tycker att man ska utgå från sin egna stil och smak helt och hållet när man ska köpa en lite dyrare väska. Louis Vuitton är ju tidlöst och oavsett modell så kommer den vara mer eller mindre trendig i olika perioder. Jag hade definitivt köpt om du gillar modellen och den passar din stil. Lycka till! Kram

  Reply
 • Tack för supersnabbt svar 🙂 det uppskattas jätte mycket.
  du är alltid på tårna gällande kommentarer. det är verkligen inte alla bloggare som är det tyvärr !

  Jag ska slå till, den passar mig och kommer vara kanonfin till kontoret varjedag.
  tack så mycket för hjälpen. Kram.

  Reply
 • Det var det lilla 🙂 Lycka till! Kram

  Reply
 • Hej!
  Riktigt snyggt med köksön i marmor och även att barstolarna kan stå under där! Tummen upp!
  Men jag tycker ljusgrått eftersom det mörkgrå förminskar och det blir för mörkt…hade kört på din killes linje där. Sen kan ni alltid ha mörkgrå detaljer som ni kan byta ut om ni skulle tröttna på dem. 🙂 kram E

  Reply
 • Bra idé, detaljer är så mkt lättare att byta ut om man tröttnar 🙂 Kram

  Reply
 • Jag tycker du ska blanda! Innan jag sålde mitt förra hus bytte jag luckor till släta rätt mörka luckor. Det blev för ‘kallt’. Nu i nya huset har vi målat om befintliga luckor. Ljust grått på merparten och mörkt nästar svart (Railings från Farrow & Ball) på köksön och vitrindelen ovanför ön. Insidan av vitrinen är citrongul, tänk Berners Taverns bar. Svartspis från Bertazzoni. Stormtrivs!!!

  Reply
 • Så bra tips! Däremot är vi ganska överens om att vi vill ha vit marmor men det får bli lite mörkare detaljer helt enkelt 🙂 kram

  Reply
 • Ett tips om du vill spana på fina kök är att kika in hos Asplund! De har en superduktig tjej som heter Cecilie som är ett riktigt proffs som säkert kan ge lite bra råd också 🙂

  Reply
 • Tack för tipset, ska kolla upp om det funkar till vårt kök 😀 Kram

  Reply