Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:08 | April 13, 2016

en liten kärlekshälsning

IMG_3796 copy

Vill skicka lite kärlek till min vän och frisör Malin på Hårbutik!

Jag ska snart packa ihop här på kontoret och hoppa in i bilen för vi ska på 6-årskalas hos Mattias systerson. Först ville jag bara skicka lite kärlek till min vän och frisör Malin. De har precis nylanserat sin hemsida Hårbutik.se och i samband med det blev deras Instagram-konto med flera tusen följare spärrat. Jag tyckte så synd om henne när jag fick höra att dem inte kommer få tillbaka sitt konto och måste börja om från början så om ni vill tycker jag att ni ska gå in och följa dem på instagram @harbutik.se.

Malin är utan tvekan den bästa frisör jag har haft och jag får så mycket komplimanger för att mina extensions ser väldigt äkta ut. och det är för att Malin är en jäkel på att färgkombinera samt att klippa in mina extensions. Nu var det snart två månader sedan jag var där och mitt hår ser ut så här, det enda som avslöjar att det snart är dags för en liten touch up är att vissa extensions har bleknat lite i solen. Så all kärlek till dig Malin för att du är så duktig och driven i ditt arbete med Hårbutik och aldrig nöjer dig med något annat än det bästa!


2 kommentarer2 kommentarer om “en liten kärlekshälsning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ditt här är så fint! Hur håller du det fräscht?

    Reply
  • Just nu och ett tag tillbaka har jag använt Redkens all soft serie som min kille alltid använt och jag måste säga att mitt hår känns väldigt bra av det. Deras All soft heavy crème är magisk som inpacking. Ett hett tips 😀 Kram

    Reply