Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:13 | April 7, 2016

internationalist

nike grey sneakers

Lite bättre bild från sidan på mina nya Nike skor!

Ni vet ju vid det här laget att jag inte är någon sneakers-tjej! Jag har haft ett par sneakers de senaste fem åren och de kommer från Moncler och används ganska sällan. Nu är det ju supertrendigt och jag kan tycka det är jättesnyggt med ett par rejäla Nike Air Max på andra tjejer men när jag provade ett par förra veckan så kändes de bara helt fel på mig.

Jag har letat efter ett par fina vardagssneakers ett bra tag nu och äntligen hittade jag en modell som jag känner mig fin i och det är Internationalist från Nike. Och gissa om jag blev glad när jag hittade dem i grått, min favoritfärg just nu som ni kanske har märkt, hehe! Det verkar inte som att den här färgkombinationen finns på Nike.com men här (adlink) kan ni designa era helt egna Internationalists och jag köpte mina på Nike-affären ute på Mall of Scandinavia.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här