Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:26 | March 23, 2016

nytt kontor på no18

IMG_5838 copy IMG_5841 copy IMG_5845 copy

Här är lite bilder från vårt nya kontor på No18!

Morning hjärtan! Jag är redan på plats på kontoret och ska jobba på här under dagen, i morgon ska vi fota en massa och sedan är det ju påsk. Den här veckan har gått så fort men vi har bestämt oss för att vara hemma i påsk istället för att åka till Skåne. Det ska bli så skönt faktiskt! I kväll kommer Mattias familj hit och så ska vi för-fira min födelsedag och ha lite påskmiddag. Jag fyller ju år på måndag och jag älskar födelsedagar! I morgon ska jag och de närmsta vännerna (som inte är bortresta) gå ut och äta, dricka lite drinkar och fortsätta fira. Hehe! Jag hade gärna fyllt år i en hel vecka om jag fick bestämma!

Och här är bilderna från vårt kontor! Så här ser det ut och lampor står högst på att-fixa-listan just nu, elsladdarna i taket är icke-existerande så det är därför här är så mörkt. Annars älskar jag att det är så högt i tak och rymligt! Jag ska knäppa lite bilder i lokalerna och loungerna också här på No18, inredningen är helt fantastisk och jag trodde knappt mina ögon när jag kom hit första gången i måndags. Nu måste jag jobba på men vi hörs lite senare! Puss och kram!

 


2 kommentarer2 kommentarer om “nytt kontor på no18”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här