Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:46 | March 20, 2016

söndagsmorgnar

IMG_4167 copy

Lyckan att få vakna bredvid den här lilla <3

God morgon söndag! Har ni haft en fin helg? Alltså jag tänker alltid inför helgerna att jag bara ska blogga max en gång om dagen för att få lite ledigt, jag jobbar ju alltid mer eller mindre sju dagar i veckan och just nu fungerar det men ibland önskar jag att jag bara kunde släppa bloggen på helgen och typ läsa en bok istället. Jag läser ju en hel del ändå men ja, ni förstår vad jag menar, kanske inte just läsa en bok men bara att göra typ ingenting.

Men det sitter så djupt i mig att jag ska uppdatera bloggen dagligen och jag tycker det är jättekul men självklart handlar det också om att jag vill tillfredsställa er. Själv hinner jag inte läsa så många bloggar men de jag läser vill jag ju också ska uppdateras dagligen annars är det inte lika kul. Men nu vet ni i alla fall att det är mitt mål, att dra ner lite på bloggandet under helgerna och jag tror ni är helt ok med det också. Det kommer ju även betyda att jag har mer energi och inspiration till bloggen i veckorna. Ett blogginlägg om dagen under helgerna känns som ett ok mål istället för två-tre som det ofta blir nuförtiden.

Och det är ju typ ingen av mina närmsta vänner som bloggar. Ibland funderar jag över det när vi umgås, att det är så konstigt egentligen för jag kan knappt förstå att man kan vara helt ledig på helgen. Knäppt va? Det blir extra tydligt när vi reser tillsammans med våra vänner som så klart är lediga under sin semester. Jag måste ju alltid fotografera en massa och uppdatera min blogg och något annat hade säkert känts jättemärkligt för mig men visst kan det bli asjobbigt ibland också, att aldrig få vara riktigt ledig. Det tror jag är något som alla bloggare känner ibland. Aja, lite söndagsfunderingar bara och jag vet inte riktigt var jag ville komma med dem, jag ville bara skriva av mig lite! Nu ska jag stänga ner datorn och mysa med mina älsklingar som fortfarande ligger och sover gott, puss så länge!


6 kommentarer6 kommentarer om “söndagsmorgnar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Såklart förstår vi! Mer recept och träning samt sminkinlägg skulle uppskattas:)

  Reply
 • Tack för tipsen, kram 😀

  Reply
 • Jag tycker det är bra om du inte uppdaterar hela tiden. Då hinner jag få lite andrum och slippa bli så stressad över att jag missat för många inlägg 😉 Skämt å sido, jag tror många känner som du, man är aldrig ledig. Det är väl så det ser ut numera när man kan ta med sig jobbet överallt (vilket jag iof inte tycker är så sunt alla gånger)

  Reply
 • Hahah väldigt bra input Emely, så har jag inte ens tänkt på det 😛 Håller med om att det inte är så sunt att kunna jobba varifrån som helst. <3
  Kram

  Reply
 • Har faktiskt tänkt på att du är väldigt duktig på att uppdatera bloggen 🙂 Men det är klart du ska unna dig lite lugn å ro också!

  Reply
 • Tack 😀 Vad kul att höra! <3 Kram och Glad påsk!

  Reply