Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:50 | March 10, 2016

some more pre-easter pics

_MG_9501 _MG_9629_MG_9553_MG_9582 _MG_9729_MG_9661 copy_MG_9623 _MG_9719

Jag fick lite fler fina bilder från Helium Studios som också fotade igår när vi hade påsklunch med Miller!

Nu sitter jag och Dasha i en taxi på väg ut till Arlanda och flyget går om knappt en timme, snabba ryck idag! Här kommer lite fler bilder från vår mysiga lunch och jag måste tillägga att jag är så glad att jag har så många bloggkollegor som med åren har blivit vänner, vi har så sjukt trevligt och kul tillsammans. Det blir vardagslyx varje gång man får ta paus från jobbet och gå och umgås med dem. Tack till Miller, Maxinne och Dasha för en grym lunch! Vi hörs när vi är framme i Köpenhamn!

 

 


2 kommentarer2 kommentarer om “some more pre-easter pics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har en fråga som jag hoppas du tycker vore intressant att ge dina synpunkter på! Hur tänker du kring att visa upp alkohol i bloggen? Det är ju en speciell värld (bloggvärlden som iallafall är den som visas upp här), där alkohol i olika former visas upp i olika sammanhang tidpunkter på dygnet. I detta fall en lunch på en vardag. Berusningsdrickandet har ju minskat bland unga vuxna men samtidigt har vi blivit mer liberala till vardagsdrickande (vin till lunchen, ett glas champagne efter jobbet) vilket absolut inte är bra det heller (tex är det lätt att “glömma” bort det där glaset och sätta sig i bilen). Du har ju en del yngre följare som ser upp till dig och andra bloggare. Jag tror att världen som visas upp blir så snedvriden för det är inte så det ska vara i verkliga livet. Men ju fler som tar efter desto mer alkoholrelaterade skador får samhället. Annars tycker jag att du visar upp en balanserad värld, det finns bloggare som inte alls gör det (alltså mer alkohol ändå). Men du känns som en vettig person som jag är nyfiken på att höra hur du tänker kring det här!

    Reply
  • Hej Sandra, tack för din kommentar. Jag har sparat den och svarar lite utförligare på den så fort jag hinner och gör ett inlägg av det. Väldigt intressant ämne! Kram

    Reply