Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:08 | March 9, 2016

pre-easter

IMG_4114 copyIMG_4099 copy IMG_4156 copyIMG_4112 copyIMG_4097 copyIMG_4102 copy IMG_4140 copyIMG_4120 copy IMG_4124 copy IMG_4118 copyIMG_4123 copy

Idag bjöd Helium Studios och Miller in till pre-easter lunch hemma hos Dasha! 

Hej babes! Jag är hemma om innan jag ska gå till dagmatte och hämta Charlie. Jag åker bort torsdag-fredag så när jag har hämtat Charlie blir det jobb resten av kvällen. Idag på lunchen kilade jag över till Dasha som bjöd på en tidig påsklunch! Vi var ett stort gäng bloggtjejer som åt ägg, sill, skagenröra, västerbottenostpaj, köttbullar, potatis och allt som hör påsken till. Så lyxigt!

Och jag minns inte senast jag firade påsk senast. Jag och mitt ex var alltid i Marbella under påsken och jag och Mattias har varit i Sydafrika, Miami eller på någon annan härlig resa. Man får ju passa på eftersom det är så många röda dagar men det här året ser det faktiskt ut som att vi blir hemma. Jag är i och för sig sjukt sugen på att åka skidor och det kanske blir två-tre dagar i Skåne men oavsett så kommer vi fira påsk i Sverige så jag ska slå på stort med påskmiddagar, påskris, påskägg och så vidare.


5 kommentarer5 kommentarer om “pre-easter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka underbara bilder! Älskar idéen med påskägg i blomvasen, den ska jag verkligen sno av Dashas dukning. Kram

  Reply
 • Åh ja jag tyckte också det var så fint 😀 <3

  Reply
 • Eller hur? Det ska jag också glra men ska försöka hitta vita ägg, tror det kan bli så fint ;D

  Reply
 • så mysig idé med påsklunch 🙂 gillar påsk mer och mer, första tecknet på sommaren som väntar!

  Reply
 • Jag håller med, ska bli så kul att få fira påsk i Sverige i år <3

  Reply