Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:06 | February 24, 2016

Instagram lately

Skärmavbild 2016-02-24 kl. 17.49.00 copy

Följ mig på Instagram @linnherbertsson

En av utmaningarna när man driver en blogg och ett Instagramkonto är att ha varierande innehåll. Ett tag la jag i princip bara upp bilder från bloggen på min Instagram men själv har jag märkt att när jag följer någon på Instagram så vill jag inte bara se “bloggbilder”. I början när Instagram var nytt la jag ju upp dåliga mobilbilder sedan blev Instagram mer professionellt och då började jag istället lägga upp bilder tagna med min systemkamera.

Jag har fortfarande jättesvårt för att lägga upp bilder på min Instagram med för låg kvalitet (då de blir korniga) men jag har faktiskt blivit bättre på att ta mobilbilder så att jag kan uppdatera där lite mer ofta utöver mina blogguppdateringar. Jag försöker helt enkelt nöja mig med lite sämre kvalitet på bilderna igen. Förra veckan la jag t.o.m upp en av mina första selfies som ni ser längst ner till höger, haha!

Jag har bloggat i snart åtta år men jag kan vara riktigt sen på att hänga på “trender” och känner mig alltid lite löjlig om jag ska ta en selfie. För mig har det börjat kännas så naturligt när någon annan fotograferar mig men att se mig själv i mobilen när jag ska ta en bild känns så wierd. Haha! Brukar ni ta selfies? För vissa har ju det blivit hur naturligt som helst, speciellt sedan Snapchat kom. Aja, nog om sociala medier, nu måste jag börja göra mig i ordning för i kväll blir det tjejmiddag hos Ida-Sofia med Sus, ska bli så mysigt för det var ett tag sedan vi hängde nu. Ha en fin kväll!


3 kommentarer3 kommentarer om “Instagram lately”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här