Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:33 | February 24, 2016

fyrkantigt, svart marmorbord

_MG_8201 copy_MG_8204 copy_MG_8217 copy_MG_8214 copy

Jag är så sugen på ett fyrkantigt marmorbort till vårt vardagsrum!

Morning babes! Jag är så sugen på ett fyrkantigt bord till vårt vardagsrum. Det går ju i grått och silver så ett bord i svart marmor skulle blir så fint. Men jag har även hittat ett fyrkantigt bord som liknar det vi redan har och är med en cementskiva. Så snyggt när det är lite ruff, vi ska kika på det igen i helgen och försöka bestämma oss. Bilderna ovan är från när vi var ute på Ekerö möbler för ett tag sedan, så mycket fina grejer och inspiration. Jag älskar även lampan i plexiglas (jag glömmer alltid vad den heter?) som hänger från deras tak. Dessvärre tror jag att den skulle ta över för mycket i vårt vardagsrum.


4 kommentarer4 kommentarer om “fyrkantigt, svart marmorbord”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn,

  Jag ville bara kika in här och lämna en ärlig kommentar. Jag tycker att du är en fantastisk fin människa, både på insidan och utsidan! Tack för att du är den goda människan som du är. Jag läser många bloggar men tycker att det inte finns någon annan som kan jämföras med den värme, godheten och genuina känslan som du ger. Man riktigt känner av hur mycket du bryr dig om andra, hur stark du är som gått genom tuffa motgångar och ändå ler och är glad för det mesta. Jag är tacksam för att människor som du finns. Du är en riktig förebild!

  Jag har tänkt på att skriva detta inlägg så länge nu och tog mig själv äntligen i kragen och skrev det nu. Och jag menar varenda ord verkligen <3

  Många kramar från Fey! <3

  Reply
 • Men Fey! Din kommentar lyfte verkligen min dag och gjorde den så mycket bättre. Vad glad jag blir för att du gillar min blogg och tar extra mycket åt mig av att du tycker den känns genuin för det är precis så jag vill att den ska uppfattas. Jag är så tacksam för att du tog dig tid och skrev den här kommentaren, det betyder så otroligt mycket för mig. <3 Massa kramar och tack igen!!!

  Reply
 • Hallå! Googlat runt på soffbord nu och blev länkad hit just, såg att det är ett gammalt inlägg mem vart är soffbordet ifrån?
  Hälsningar, Emma 🙂

  Reply
 • Åh jag minns inte vilket märke det var men det fanns på Ekerömöbler. 🙂 Hoppas du hittar det!

  Reply