Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:09 | February 7, 2016

giveaway

IMG_1735 copyIMG_1739 copy

Guerlain läppstift och nagellack // Crabtree & Evelyn handkräm // Victoria’s Secret parfym // Victoria’s Secret body lotion // Dew the Hoola Benefit Cosmetics “Dew the hoola” liquid bronze // Victoria’s Secret necessär // Karl Lagerfeld iPhoneskal

Hej på er! Det var så längesedan jag hade en giveaway här i bloggen så jag tänkte det var dags när jag letade genom mina gömmor där hemma och temat fick bli rosa. I goodiebagen hittar ni bl.a. ett läpptstift och nagellack från Guerlain Paris som är ett av mina favoritsminkmärken, Benefits Liquid Bronzer som inte ens kommit ut i butik ännu och en massa fint från Victoria’s Secret, ett Karl Lagerfeld-skal och världens bästa hand kräm från Crabtree & Evelyn!

För att vara med och tävla om denna giveaway tänkte jag att ni ska gå in och följa mitt nya företag @fredpatrone på Instagram och sedan lämna en kommentar under det här inlägget. Jag väljer ut en vinnare på onsdag för jag vill att den lycklige ska få paketet innan Alla Hjärtans Dag. Antingen kan ni skämma bort er själva med alla roliga prylar eller så kan ni skämma bort någon ni håller kär. Lycka till! Puss och kram!

 


62 kommentarer62 kommentarer om “giveaway”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härlig tävling!!

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja vinna för jag i förrigår såg detta Guerlain nagellack på Oslos flygplats och tänkte oh vilken fin flaska skulle passa perfekt på alla hjärtans dag. Ångrade senan att jag inte köpte det, dyrt men ack så lyxig! Jag hälsade på min pojkvän där och önskade han lycka till – han åker till Kanada för att studera teater i ett och ett halvt år för att följa sin stora dröm heja! Så får tyvärr fira alla hjärtans dag själv i år 😉 detta kitt skulle dock muntra upp mig rejält! <3 Keep up the good work på bloggen. Kram

  Reply
 • hej, vilken härlig tävling! Jag följer via @hannapalms. Vilken inspo verkligen, hoppas det går bra för dig med företaget! Kram

  Reply
 • Ja! Varför inte?! Följer redan på Instagram 🙂 Såklart!

  Reply
 • Åh mysig tävling! Perfekt inför alla hjärtans dag :))

  Reply
 • Är absolut med och tävlar om denna söta goodiebag <3 följer på instagram och måste bara säga att jag tycker att du och instagramen är så inspirerande, fortsätt med det du gör!

  Reply
 • Åh, vilken härlig giveaway, så lyxig! Självklart följer jag Fredpatrone på insta – magiskt feed ju! Kraam

  Reply
 • “Åh, vilken härlig giveaway, så lyxig! Självklart följer jag Fredpatrone på insta – magiskt feed ju! Kraam”
  – Sorry, jag blev så ivrig att jag skrev helt fel mailadress i kommentaren ovan. Den här ska det vara! Kram

  Reply
 • Hej! Vet inte om mitt bidrag skickades så provar igen 🙂 I förrigår såg jag detta Guerlain nagellack på Oslos flygplats och tänkte att det var perfekt för alla hjärtans dag, vilken fin flaska! Ångrade sedan att jag inte köpte det, dyrt men ack så lyxigt. Var och önskade min pojkvän lycka till – han åker till Kanada i ett och ett halvt år för att studera teater på universitet där och följa sin dröm heja! Så får tyvärr fira alla hjärtans dag själv i år 😉 detta kitt skulle dock muntra upp mig rejält! <3 Keep up the good work. Kram

  Reply
 • Hoppas på att denna få vinna, och ge den till jordens finaste kvinna. Min svägerska som mig varje dag stötta, utan att hon tröttna. Vore roligt att på Alla Hjärtans Dag få överraska med detta, det vore verkligen det enda rätta! 🙂 <3

  Reply
 • Är självklart med och tävlar! 🙂 Följer på intagram och håller tummarna att jag vinner!!

  Reply
 • Eftersom rosa är både min och min systers favoritfärg så känns detta härliga paket givet till henne. Hon väntar sitt andra barn och behöver muntras upp <3

  Reply
 • Åhh jag fyller 23 år på tisdagen & detta skulle vara en perfekt födelsedagspresent !! Hoppas hoppas verkligen att jag vinner, skulle göra mig så himla glad att få något så fint !!

  Reply
 • Jag är klart med!! 🙂 Kram på dig

  Reply
 • Åh vilken fin giveaway!! Älskar alla de fina sakerna. Hade blivit sååååå otroligt glad, älskar din blogg!

  @sofialindberg

  Reply
 • Såklart man vill hänga med och vara med på dina härliga tävlingar! Nu håller jag tummarna 🙂

  Reply
 • Följer på insta och ser fram emot att få vara med och skapa fred på ett nytt och spännande sätt!!

  Reply
 • Jag hade så gärna velat vinna och sen hade goodiebagen ur mitt ägo snabbt fått försvinna. Denna present hade hade uppskattats mer av min andra halva, hon älskar nämligen VS rosa & salva.

  Hade gett den till den som förtjänar all uppmärksamhet på alla hjärtans dag, så mycket otur i kärlek som hon haft- min hjälte min syster!

  Reply
 • Åh vilken drömmig goodiebag! Håller tummarna! @viaisabella

  Reply
 • Men åh, vilken mysig tävling <3 Mitt mobilskal sprack tidigare i veckan så en rosa jäkel a'la Lagerfeldt ja du, det hade suttit fint! @idior.se
  Kramar

  Reply
 • Jag var ju lite skeptisk till det här med att ha patroner som symbol men sedan gick jag in och läste mer om fredpatrone och om er vision och då kändes det genast som en bra idé och speciellt gillar jag hoppfullheten i orden “AIMING FOR CHANGE”.

  Reply
 • Vad kul att höra Cajsa =) Kram

  Reply
 • Tänker direkt på min dotter när jag fick se din goodiebag. Rosa som hon älskar! Och jag älskar henne och skulle bli så glad att få ge henne denna. Kram och tack för en fantastisk blogg som en tant på 65 har så mycket utbyte av. Du har redan haft ett tufft liv men är en riktig fighter. Önskar dig verkligen allt gott. Lärt mig mycket av dig… Kram

  Reply
 • Åh vilken rolig tävling! Klart jag är med och tävlar! 🙂
  @camjon7

  Reply
 • följer nu på insta, är med och tävlar!

  Reply
 • Jag är jättegärna med, följer på instagram också!
  Tusen kramar <3

  Reply
 • Tänk att då lite lyx bara till mig själv. Följer på insta hillevianna70

  Reply
 • Är gärna med och tävlar! Skulle bli så glad över en sådan lyx, hälsar en fattig student…

  Reply
 • Vilken dröm!! Är med och tävlar och följer så klart på insta! /@studiojsweden

  Reply
 • Åh vilken underbar goodiebag! Jag äääälskar rosa så senna skulle jag bli väldigt glad för. Trevlig helg Linn!

  Reply
 • Så roligt med give-away! Så klart följer jag fredpatrone på instagram sedan tidigare! O nu håller jag tummarna för att vinna 🙂 Lycka till med nya företaget! Kram

  Reply
 • Hej Linn!
  Har följt dig i ett år nu och vill förrutom att vara med i tävligen tacka för en bra blogg. Jag förlorade min pappa för snart 5 år sedan och min extramamma kort därpå, båda i cancer. Att hastigt förlora två nära personer i ens liv är tack och lov väldigt ovanligt och inget någon i min närhet behövt uppleva. Att läsa dina blogginlägg där du öppet delar med dig av dina tankar kring sorgen har gjort sorg mindre tabubelagt, stärkt mig och fått mig att känna mig mindre ensam i min situation. Tack för det!

  Älskar rosa och skulle verkligen behöva en överraskning på alla❤️Dag då jag precis gått igenom en jobbig separation och börjar sakta komma på fötter igen. (Har såklart like-at fred patrone på insta)
  Kram på dig

  Reply
 • Hej! Åh så underbart det vore att vinna.En fin present till Valentines day

  Reply
 • Jag följer på insta: supersofia2000
  Hoppas att turen är på min sida så att jag kan skämma bort mig själv efter en stressig vinter med två jobb och väldigt lite glam!

  Reply
 • Jag är med och tävlar! Hoppas på vinst så att jag får skämma bort min älskade lillsyster på alla hjärtans dag! Hon har ett så stort hjärta och ger alltid utan att förvänta sig något tillbaka. Följer på insta, heter knappsnore☺️ Kram Sanna

  Reply
 • Vilken fin tävling, Linn 🙂 Om jag vinnar dette, ska min älskade dotter Ann-Sofie ha det. Hön gör mig stolt varje dag, och dette skulle visa min tacksamhet till henne. Jag följar dig på Instagram (lykketrold): Kram

  Reply
 • Om jag denna fantastiska goodiebag får vinna kommer nog lite av min sorg försvinna.
  Att fira alla hjärnas dag i sorg är ingen känsla jag vill sprida över en torg. Jag håller nu tummar och tår, att jag denna fantastiska gåva får.

  Reply
 • Är med och tävlar! Önskar att jag lyckas vinna denna goodiebag till min fina vän Linda. Hon ställer alltid upp och är världens bästa på så många plan.

  Reply
 • Är med och tävlar! Hoppas verkligen jag vinner så jag kan ge den till min lillasyster som precis behövt bryta upp med sin pojkvän, och som haft ett jobbigt halvår då vi förlorade vår pappa i somras <3

  Reply
 • Nu följer jag fredpatrone på Instagram! Ska bli spännande att se vad det kommer bli! Nu håller jag tummarna för att jag har turen att vinna detta härliga kit!

  Reply
 • Det vore kul att vinna då jag varit dålig på att sminka och fixa mig på sista tiden pga depression och min sambos cancerdiagnos. Kanske det isf hinner komma innan alla hjärtans dag! Kram från Malmö

  Reply
 • Åh, jag skulle faktiskt vilja ge det här till mig själv för att skämma bort mig lite efter en tuff höst och vinter. Mina senaste månader har bestått av sjuka magsmärtor, blödningar och cystor och cellförändringar. Nu har jag precis blivit opererad och hoppas på att det ska bli bättre. Men en liten present att skämma bort mig med för att jag lyckats ta mig igenom det här vore inte dumt

  Reply
 • Hej Linn!
  åh vad härligt det hade varit med lite lyx i form av skönhetsprodukter under dessa ruggiga vintermånader. Jag är student och älskar att studera men plånboken tillåter inte allt för mycket överflödig njutning. Följer nu fredpatrone på Instagram. Hoppas hoppas! Kram

  Reply
 • Jag har nu börjat följa @fredpatrone på instagram via mitt konto @karinwingren! Så spännande att se hur företaget ska utvecklas i framtiden! Jag har ALDRIG vunnit en tävling av någon form och det skulle vara extra kul att göra det för första gången hos dig och få lyxa till det i februari med det fina kitet! Håller tummarna och önskar dig en härlig dag 🙂
  Kramar!

  Reply
 • Varit in och likeat så nu håller jag tummarna för en underbar överraskning till alla ❤️ Dag.

  Ha det superbra!
  Puss och kram ❤️

  Reply
 • Åh jag skulle vilja vinna denna present och ge den till min fina vän som precis fått sitt hjärta krossat, lagom till alla hjärtans dag och allt 🙁 Skulle kännas fint att ge henne något.

  Har börjat följa fredpatrone på insta 🙂

  Kram

  Reply
 • Tjosan!
  Håller tummarna massor att jag ska vinna detta underbara kit! Rosa är verkligen en favoritfärg och detta hade inte kunnat vara mer perfa!
  Kram!

  Reply
 • Åå vad roligt, nu är jag med och tävlar och följer på instagram. Håller alla tummar och tår och önskar dig samtidigt en fin alla <3-ans dag, stor kram och tack för all inspiration och värme du sprider!!

  Reply
 • God morgon! Har gått in på Instagram och börjar följer er! Ska bli spännande att “vara med” er från början! 🙂 håller givetvis också tummarna för att jag drar hem storvinsten! ;
  Kram

  Reply
 • Ååh, vad jag hade behövt det kitet… Med en nyfödd och en vild 1.5-åring känner jag mig minst sagt dötrött, vissen, grå – men lycklig – och skulle bli jätte glad att få pigga upp mig själv med alla härliga produkter! Lycka till med företaget, följer er på Instagram!

  Reply
 • Vilka fina saker att få vinna! Jag följer er på instagram och är med och tävlar. Kram

  Reply
 • Goodiebagen ser underbar ut så jag är med! 🙂

  Reply
 • Hej Linn! Jag skulle så gärna vilja ge bort detta paket till min syster som jag älskar så mycket, men som har mått väldigt dåligt på sistone. Det vore underbart att få göra henne glad och jag vet att hon hade uppskattat det otroligt mycket. Kram!

  Reply
 • Åh, vilka fina priser! Jag följer dig på Instagram och är med och tävlar! Kram älskar dig blogg <3

  Reply
 • Åh vad härliga priser! Jag följer dig på Istagram nu. Kram din blogg är bäst<3

  Reply
 • Åh vad fina priser, är med och tävlar kram!

  Reply
 • Jag skulle vilja ge denna till min mamma som alltid tänker på andra före sig själv. Hade varit mysigt att kunna ge henne detta gulliga paket så hon kan pyssla om sig själv lite med fina, godluktande och rosa ting! :)Föjer nu fredpatrone på Instagram också

  Reply
 • Åhh vilken underbar blandning av fina saker!! Följer er på instagram (@lisaaberntsson) och är med och tävlar! Kram

  Reply
 • åh jag är med! 😀

  Reply
 • Jag har följt din sida och önskar väldigt mycket att vinna denna goodiebag. Skulle ge den till en kollega till mig som varit nedstämd en tid tillbaka och vet hon skulle bli överlycklig för detta! En liten liten sak som kan göra så mycket:) mvh nathalie

  Reply
 • Ser såå fint ut! Om jag vinner så delar jag och min syster på dessa godingar!

  Reply
 • Åh, känner mig alltid så pepp på livet när en bild från @fredpatrone dyker upp i instaflödet. Jag är såklart med. Puss!

  Reply