Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:33 | January 27, 2016

I want it all // my grey wish list

grå plagggrå stickad mössa // grå polokrage // grå halsduk // grå t-shirt // stickad grå polotröja // grå kappa REA // vida grå byxor // grå Nikeskor -adlinks

Jag letar inspiration inför en liten fotografering vi ska ha i morgon och jag älskar grått just nu. Kappan i mitten har jag och jag såg att den är på rea nu så det är ett litet tips! Och så är jag så sugen på ett par gråa sneakers. Drömmen är ett par Chanel som jag såg i New York men de kostade 10.000 kronor och då hade jag precis köpt mina Chanel espadrillos så det kändes lite att ta i. Istället tror jag att de blir de här ljusa från Nike, så fina och även om jag inte är en sneakers-tjej så tror jag att jag hade fått en hel del användning för de här, så snygga!


2 kommentarer2 kommentarer om “I want it all // my grey wish list”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Jag blev väldigt sugen på kappan, tyckte den var himla fin men lite svårt att få en uppfattning om hur den väl är på. Ser ut på bilden som att tjejen svänger i sin. Du skulle inte kunna visa hur den ser ut på dig? Och hur knäpper du den? Eller använder den öppen? Verkar inte finnas någon knäppning på den. Vill samtidigt passa på att tacka för en himla bra och inspirerande blogg! Kram!

    Reply
  • Åh jag vet inte när jag hinner fota den så hoppas den inte hinner sälja slut innan dess. Jag köpte den som en kappa som jag har öppen och ibland med en stor halsduk till. Virar jag den om mig så håller den ganska tätt för den är stor. Och ja hon på bilden snurrar nog för så bred är den absolut inte. Jag är supernöjd med min, den sitter väldigt fint på och älskar jag kragen 😀

    Kram lycka till!

    Reply