Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:38 | January 26, 2016

ny filt – Missoni Home

49561_f72649cd305ef45c53165c71d990c29e copy

Jag fick en Missoni-filt i julklapp men vi har bytt färg till den här!

Jag fick en jättefin Missoni-filt i julklapp men den blev alldeles för varm i färgerna för att passa i vårt vardagsrum som går i grått och silver. Bytesrätten hade gått ut men de var jättegulliga på Plant Ett och vi fick lämna tillbaka den gamla och byta till den här. Tyvärr hade dem inte den i butik men de beställde hem den till oss så vi får vänta ett par veckor innan vi får den men den är verkligen värd all väntan. Hur fin?


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här