Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:06 | January 21, 2016

I want it all // perfect beige

5e8628f885644f254b6296e4747f38c67ec3bd29beige tröja 3/4 ärm // beige scarf // beige poncho // burgundy väska // klocka // beiga klackar -adlinks

Hej på er hjärtan! Jag har jobbat non stop idag och har så mycket inspiration som aldrig tar slut. Just nu ligger jag på en stor pläd i vardagsrummet framför vår öppna spis där jag eldar för fullt och har gjort så i flera timmar. Jag fryser hela tiden och det är väl nackdelen med att bo i en vacker men gammal sekelskifteslägenhet, det blir kallt.

Jag har kollat lite inspiration inför en plåtning nästa vecka och är så sugen på beige och burgundy just nu. Visst är det en härlig färgkombination? Tyvärr är det så kallt nu så att jag måste klä på mig flera lager när jag går ut men det ser ut att vända i helgen och bli lite varmare. Det får det gärna bli men jag vill helst inte att snön smälter bort, det är ju så mysigt! Nej, nu ska jag kasta in handduken och krypa ner i sängen, sov så gott!


6 kommentarer6 kommentarer om “I want it all // perfect beige”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Iknow the feeling! vi har ganska nyss flyttat in i en sekelskifts lägenhet, från ny produktion, och det är såå kallt jämfört med något nytt.
  jag får liksom ha dubbla myskit inomhus nu när det är 14 minus i gbg. haha 🙂 Ilandproblem! Man helt klart värt det, när man bor fint.

  tack för att du driver en av dom bästa bloggarna!!

  Reply
 • Haha samma här! Man känner sig som en liten Michelingubbe konstant. Vad glad jag blir att du gillar bloggen. det betyder så mycket <3 <3 <3

  Reply
 • Åh det är så snyggt med beige! Trist att jag känner att det inte passar mig… Får kanske tänka om och försöka vänja mig 😀

  Reply
 • Det kanske bara är i ditt huvud 😀 Kram

  Reply
 • Ja iskallt. Men nyproducerat är så trist i jämförelse. Men bor du inte i en 20-tals? Kanske lika kallt iofs…

  Reply
 • Oj, jo det stämmer, det är jag som alltid kallar sådana här lägenheter med högt i tak och stukatur för sekelskiftes 😛 Ska sluta med det för det är ett 20-talshus. Och ja, här blir såååå kallt men det är ju värt det <3

  Reply