Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:14 | January 20, 2016

the perfect little black dress

valentino rockstudIMG_0697 copy

klänning Gestuz från Me and the Met // väska Gucci // skor Valentino rockstuds

Hej på er! Så konstigt det kändes att gå ut genom vår port i morse och se människor och trafik för första gången sedan i fredags. MEN SÅ SKÖNT! Jag är fortfarande inte 100 procent så efter jag har varit på Sephoras pressevent i eftermiddag ska jag hem och slänga mig på soffan och så blir det vila resten av kvällen.

Den här klänningen hade jag förresten på mig en av våra sista kvällar på Mauritius när vi skulle äta middag på vårt hotel Shangri-La. Jag har länge letat efter en fin, svart klänning med bara axlar. Jag kan känna mig väldigt obekväm i sådana här klänningar annars som ofta glider ner på armarna men det är så mycket stretch i den här så den sitter som en smäck och glider inte ner under brösten, haha. En ny favorit helt klart!


2 kommentarer2 kommentarer om “the perfect little black dress”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linn! Du som reser en hel del. Behöver något tips för i sommar. Vill åka i juli och vill ha det där lilla extra och lite äventyr. Tänkte först Mexiko men hörde sedan att det är regnperiod där på sommaren. Har du något tips på ett härligt ställe med kul upplevelse? Funderar på Italien också och du har varit där va? Känns tråkigt att boka ett charterhotell där dock och vara på samma ställe. Kom gärna med tips 😀 Kramis!

    Reply
  • Jag hade kört kusten i Italien mellan Portofino och Monaco. Finaste delen av Italien och hinner ni åk till Gardaskln och Comoskln också som bara ligger några timmar bort. Kram 😀

    Reply