Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:17 | January 11, 2016

yoga-event på Indiska

Indiska iwnbjudan copy

Kom på vårt yogaevent på Indiska Hötorget den 14/1

Hej hjärtan! Jag är så glad att jag får börja året med ett event som ligger mig så varmt om hjärtat. Ni vet ju hur mycket jag älskar min yoga och på torsdag mellan 17.30-19.00 ska jag, Anja och Filippa har ett event tillsammans med Indiska och Metro Mode i Indiska-butiken på Hötorget här i Stockholm. Jag hoppas verkligen att ni vill komma förbi och hänga med oss! Indiskas yogakollektion släpps i butik idag och under eventet kommer det vara 10% rabatt på kläderna och de 100 första gästerna får en fin goodiebag.

Vi kommer även ha en rolig tävling där ni besökare kan ta en bild på er favoritprodukt och hashtaga #myindiska och motivera varför ni vill ha just den produkten och tre personer vinner sedan sitt favoritplagg. Jag har redan kikat på yogakollektionen och föll pladask för ett lite mysigare yogaset med en grå tröja och matchande mjukisbyxor. Det kommer jag ha på mig på eventet på torsdag och jag hoppas att vi ses där!

– Inlägget presenteras i samarbete med Indiska –


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här