Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:58 | December 31, 2015

our room @ Westin Turtle Bay

IMG_8987 copyIMG_9001 copyIMG_8991 copyIMG_9010 copy

Jag gillar verkligen vårt rum här på Westin Turtle Bay på Mauritius!

Gott slut kära läsare! Jag hoppas att ni har en fin Nyårsafton så här långt och att ni får en fin sista dag på det här året! Vi tänkte göra det man gör bäst här på Mauritius vilket är att sola, bada och kanske ägna oss åt någon kul aktivitet. Vi har wakeboard, vattenskidor, ridning, volleyboll, yoga, snorkling, kajak och en massa andra roliga aktiviteter här som ingår i vistelsen. Jag tänkte faktiskt testa på wakeboard den här semester, jag har aldrig gjort det tidigare men jag tror jag ska samla lite mer mod först, haha. Om ni har några bra tekniktips får ni gärna dela med er, jag antar att det är mest påfrestande för benen och armarna men vad vet jag?

Och här ovan har ni förresten lite bilder på vårt hotellrum här på Westin Turtle Bay, det är stort och luftigt och terrassen vätter ut direkt mot stranden, hur underbart? Badrummet är en dröm, det är walk in closet och badrum i ett, ett stort badkar och TVÅ separata handfat. Det vore min dröm att ha hemma så man slipper slåss om plats i badrummet varje morgon, haha. Nej, nu ska jag kila ut i solen igen så vi hörs lite senare! Puss så länge!


2 kommentarer2 kommentarer om “our room @ Westin Turtle Bay”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Wakeboard ar superkul, mycket träning for axlar och rygg mer an armar och ben tycker jag 🙂 de som jobbar dar borde kunna ge bra tips men tyngden ska vara pa bakbenet/foten, och nar du dras upp ur vattnet i starten sa ska bradan vara vagratt mot (med?) dig med bredden mot det hall du ska dras at, och sa fort snoret drar i dig sa ska du vanda bradan satt du star i sidled. Ha bojda armar nar du ligger i vattnet och sen raka nar du aker. Lycka till!!

    Reply
  • Det blev ingen wakeboard tyvärr men jag ska definitivt göra det i år 😀 Tack för alla bra tips 😀

    Reply