Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:22 | December 18, 2015

inredning och julklappar

IMG_4320 copy

 

 

IMG_4322

När vi hade ett event tidigare i år plockade min kollega Sanna ihop ett jättefint stilleben med tema blått och vitt!

Morning! Jag sitter och varvar jobb med att kolla julklappar på nätet, i år har jag beställt hem en hel del julklappar och jag har några kvar som jag tänkte gå ner på stan och köpa i helgen. Jag är fortfarande sugen på en blå servis typ som den här ovan som hade blivit en gemensam present till mig och sambon. Däremot måste jag hitta en som känns lite mer modern om den ska passa in i vår lägenhet. Åh, en av mina största drömmar i livet är att ha ett lantställe där man kan inreda så här.

Som ni redan vet så har jag ju kvar min mammas stuga utanför Malmö men jag funderar faktiskt på att sälja den nu till våren och kanske investera pengarna i ett ställe närmre Stockholm. De första två somrarna efter att mamma gick bort var det underbart att vara där för hon kändes så närvarande men i somras var det mestadels sorgligt och ensamt att vara där. Däremot vill jag inte göra något jag kan ångra längre fram så jag ska fundera ordentligt på det innan jag tar något beslut. Och väljer jag att sälja kommer det blir oerhört svårt den dagen jag ska lämna ifrån mig nycklarna, jag vill inte ens tänka den tanken.

Nu ska jag och Charlie klä på oss lite varma kläder, hon är ju hos sin dagmatte mån-ons men tors-fre jobbar jag hemifrån och det är så mysigt. Hon ligger och myser inne i sängen nu och snart ska vi gå en lång promenad och samtidigt fixa lite ärenden. Ha en fin fredag så länge, vi hörs i eftermiddag!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här