Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | December 18, 2015

camouflage faux fur

IMG_8244 copyIMG_8257 copyIMG_8251_2 copyIMG_8260 copy

Fuskpäls och ekologiska leggings Valerie Aflalo // polotröja Åhlens // väska Saint Laurent // stövlar Uterque // keps Tiger

Hej babes! Ett favoritplagg i min garderob just nu är den här söta kamouflage fuskpälsen från Valerie. Den kom till användning två gånger under resan till New York och jag såg nu att den inte finns i deras webshop men den säljs i Valerie-butiken i Mood Gallerian här i Stockholm.

Nu blir det några timmars jobb och i kväll kommer Jonathan och Mikaela hit. De åker och firar jul med Jonathans familj i Mexico så vi ska ha lite lilla Julafton med dem i kväll, det ska bli sjukt mysigt! Jag har grandiosa pepparkakshus-planer som jag hoppas hinna med innan julafton och jag tänkte börja med ritningen idag. Wish me luck!

Jag har även börjat svara på alla era kommentarer och frågor som jag inte hann med innan vi åkte till New York och svaren kommer i ett inlägg här i bloggen i morgon. Ni vet hur viktiga era kommentarer är för mig och jag vill aldrig att ni ska tro att jag låter era kommentarer vara obesvarade, kommunikationen med er läsare är det absolut roligaste med att blogga om ni frågar mig. Ha en fin fredag hjärta, puss & kram!


5 kommentarer5 kommentarer om “camouflage faux fur”

  Hej Linn!

  Jag ska på en gala i slutet av januari och undrar om du har tips på var man kan hitta fina långklänningar i Stockholm?:)

  Reply

  Åh då är vi två som behöver införskaffa långklänning. Jag ska på ett bröllop med klädsel frack i slutet av januari. Men tyvärr är jag dålig på affärer med långklänning här i Stockholm den enda jag vet är Talitha på Sturegatan men klänningarna där kostar en hel del. Mitt tips är att leta på nätet istället 🙂 kram

  Reply

  Hej, var är kepsen ifrån såg du skrev Tiger men hittar inte på nätet!
  Tacksam för svar
  /Sofia

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här